• دوشنبه / ۴ آذر ۱۳۹۸ / ۰۹:۵۰
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 98090402037
  • خبرنگار : 71584

بهترین روش مقابله با خشونت علیه زنان

بهترین روش مقابله با خشونت علیه زنان

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده ضمن تشریح آخرین وضعیت لایحه تامین امنیت زنان در برابر خشونت، می‌گوید: این معاونت کماکان مراکز مداخله و اورژانس اجتماعی را یکی از موثرترین و کارآمدترین ساز و کارها در مقابله با خشونت علیه زنان و کودکان می‌داند.

معصومه ابتکار در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه معاونت امور زنان و خانواده در راستای کاهش خشونت علیه زنان برنامه‌های مختلفی را پیگیری کرده است، افزود: یکی از این برنامه‌ها، بحث قانون است که موضوع لایحه تامین امنیت زنان در برابر خشونت بوده است و با پیگیری‌های انجام شده، این لایحه هم اکنون در کمیسیون لوایح دولت در دست بررسی است.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده درباره تاثیر لایحه مذکور در میزان کاهش خشونت اظهار کرد: این لایحه دارای دو جنبه بازدارندگی و آموزشی است. قانون فرهنگ را  می‌سازد و می‌تواند به فرهنگ رعایت حقوق و توجه به امنیت کمک کند. موضوع امنیت زنان یا خشونت علیه زنان مسئله‌ای نیست که تنها خواسته کشور ما باشد. امروز نهضتی میان زنان فرانسه برای مقابله با کشتار زنان تحت عنوان فمیساید در فرانسه مطرح است و آمارهای منتشر شده در این خصوص حاکی از آن است که ۱۴۷ زن فرانسوی طی این سال بر اثر خشونت خانگی کشته شده است، بنابراین این موضوع بسیار مهم است که در جوامع مختلف مدنظر قرار گرفته است.

وی ادامه داد: لایحه حمایت از کودکان و نوجوان نیز لایحه دیگری است که معاونت امور زنان و خانواده در دولت از مجلس خواست تا این لایحه در اولویت قرار گیرد. در نهایت این لایحه به صحن بازگشت و نهایی شد اما به دلیل ایرادی که شورای نگهبان به ماده ۹ این لایحه گرفت، متاسفانه چند ماهی است که این لایحه در کمیسیون حقوقی و قضائی مانده است. در این راستا اخیرا معاونت در مکاتبه‌ای از علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی درخواست کرد که لایحه امنیت کودکان و نوجوانان نهایی شود. امید است در این ایام این لایحه نهایی شود.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده افزود: این معاونت کماکان مراکز مداخله و اورژانس اجتماعی را یکی از موثرترین و کارآمدترین ساز و کارها در مقابله با خشونت علیه زنان و کودکان می‌داند.

ابتکار معتقد است که آگاهی حرف اول را می‌زند و باید همه آحاد جامعه از حقوق خود در ارتباط با این موضوع آگاه باشند و نسبت به حقوق خود اطلاعات دقیق و کافی داشته باشند.

  انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha