• یکشنبه / ۳ آذر ۱۳۹۸ / ۰۸:۵۳
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 98090301142
  • منبع : نمایندگی هرمزگان

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی بندرعباس:

به دنبال ارتقای جایگاه محصولات خارج از فصل هرمزگان در بازارهای اروپا هستیم

به دنبال ارتقای جایگاه محصولات خارج از فصل هرمزگان در بازارهای اروپا هستیم

ایسنا/هرمزگان رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی بندرعباس گفت: محصولات خارج از فصل استان هرمزگان باید جایگاه خود را در بازارهای اروپا بیابد.

محمدرضا صفا در دیدار با رایزن بازرگانی مالزی، اظهار کرد: استان هرمزگان در بخش کشاورزی با توجه به موقعیت آب و هوایی در کانون توجهات قرار دارد.

وی افزود: محصولاتی نظیر بادمجان، پیاز، فلفل، مرکبات شاخص ترین محصولات خارج از فصل استان هرمزگان است.

صفا ادامه داد: خرمای پیارم و نارنگی سیاهو که به ثبت جهانی رسیده اند در قالب برندهای شناخته شده به تمام کشورهای هدف عرضه می شود.

وی اضافه کرد: با توجه به ساحل و دریای گسترده و همچنین شرایط آب و هوایی استان هرمزگان برای کشت و پرورش انواع آبزیان بویژه ماهی و میگو از سال‌های قبل فراهم شده و هر سال بر ظرفیت زمین‌های قابل کشت اضافه می شود.

صفا تصریح کرد: استان هرمزگان قلب تپنده توسعه ایران اسلامی است و در حوزه تجارت استان، بر اساس آمار ارائه شده از سوی گمرک در شش ماهه نخست امسال ۲۵ میلیون تن کالا به ارزش ۱۵ میلیارد و ۲۶۳ میلیون دلار از گمرکات این استان صادر شده که رشد چشمگیری نسبت به مدت مشابه داشته است.

همچنین مدیر بخش آسیای مرکزی سفارت مالزی در جمهوری اسلامی ایران در این دیدار با تاکید بر اینکه روابط تجاری کشور مالزی با ایران مستحکم است، گفت: ارتباط ایران با مالزی از قدیم الایام برقرار بوده و وجود ۳۰۰ واژه فارسی در زبان ما خود گواه این مدعاست.

حشام الدین محمد اسفار افزود: در حوزه تجاری با ایران در زمینه های محصولات کشاورزی، تجهیزات پزشکی، محصولات و فرآورده های شمیایی فعال هستیم و این محصولات به مالزی صادر می شوند اما در بخش کشاورزی می تواند دایره فعالیت را وسعت بخشید.

محمداسفار ادامه داد: دولت مالزی تمایل زیادی به سرمایه گذاری خارجی ندارد اما در زمینه جذب سرمایه گذار بسیار فعال است.

وی بیان کرد: ما مایل هستیم که از ظرفیت های استان هرمزگان در بخش های مختلف استفاده کنیم و توجه ویژه ای به بخش کشاورزی این استان داریم.

اسفار خاطرنشان کرد: بیشترین حجم روغنی که در دنیا مبادله می شود روغن پالم است و کشور مالزی نیز در این مقوله سهم بسزایی را به خود اختصاص داده است و ایران نیز جزو ۱۰ کشور اول وارد کننده پالم است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha