به گزارش ایسنا، در هفتهای که گذشت معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از جذب ۶۰ درصد مهارت آموزان به بازار کار خبر داد و گفت: بر اساس آمارها ۴۵ درصد مراجعه کنندگان به مراکز فنی و حرفهای و متقاضیان کسب مهارت، فارغ التحصیلان دانشگاهی هستند که از بین آنها ۶۰ درصد وارد بازار کار می شوند.
وی اختصاص درصدی از منابع مبارزه با مواد مخدر و قاچاق کالا به توسعه آموزشهای مهارتی در کشور را خواستار شد و افزود: باید درصدی از درآمدهای مالیاتی، نفتی، دریایی، واردات کالا و گاز برای توسعه مهارت و فضای آموزش مهارتی در کشور اختصاص یابد.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور با بیان اینکه جایگاه مهارت در بودجه کشور باید به شکل شایستهای پیشبینی شود، بودجه سازمان آموزش فنی و حرفه ای از کل بودجه کشور را ۱.۶ درصد ذکر کرد و گفت: ۹۶ درصد بودجه سازمان صرف پرداخت حقوق و هزینههای جاری میشود.
پرداخت مقرری بیمه بیکاری به کارگران واحدهای آسیب دیده در زلزله اخیر خبر دیگری بود که از سوی مدیرکل حمایت از اشتغال و بیمه بیکاری وزارت کار اعلام شد.
به گفته یاوری همه کارگران مشمول قانون کار و قانون تامین اجتماعی که واحدها و محل کار آنها در اثر زلزله آذربایجان شرقی دچار آسیب شده، مشمول دریافت مقرری بیمه بیکاری می شوند.
مطابق تبصره ۲ ماده ۲ قانون بیمه بیکاری، بیمهشدگانی که به علت بروز حوادث قهریه از جمله زلزله از کار بیکار میشوند با معرفی واحدهای تعاون، کار و رفاه اجتماعی مشمول دریافت مقرری بیمه بیکاری خواهند شد.
از دیگر رویدادهای این هفته اعلام زمان برگزاری دومین نشست کمیته دستمزد شورای عالی کار بود. به گفته نماینده کارگران در شورای عالی کار در این جلسه به راهکارهای ترمیم حقوق و دستمزد جامعه کارگری پرداخته خواهد شد.
اولین جلسه کمیته دستمزد شورای عالی کار در روزهای گذشته، با هدف بررسی رقم سبد هزینه معیشت خانوارهای کارگری از سوی نمایندگان کارفرمایی و کارگری تشکیل شد.
سامانه هوشمند بخش تعاون چهارم آبان ماه امسال رسما آغاز به کار کرد. هدف از راه اندازی این سامانه، شفاف سازی در حوزه نظارت و حسابرسی بخش تعاون کشور است و گام بزرگی در جهت شفافسازی حوزه تعاون به شمار میرود.
این سامانه موجب رصد فعالیتهای هیات مدیره و اعضای تعاونیها و جلوگیری از بروز فساد و تخلفات احتمالی میشود و معاون وزیر تعاون از تعاونیها و اتحادیههای تعاونی خواسته تا از طریق این سامانه بدون مراجعه حضوری به ادارات تعاون از خدمات الکترونیکی بهرهمند شوند.
اختصاص ۳۶۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال روستایی به کارآفرینان مناطق سیل زده خبر دیگری بود که انتشار یافت.
آنطور که معاون اشتغال وزیر کار گفته با ابلاغ وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به چهار بانک عامل در طرح اشتغال روستایی، ۳۶۰ میلیارد تومان تسهیلات از طریق این چهار بانک به شهرستانهای سیل زده و آسیب دیده جهت کمک به کارآفرینان این مناطق اختصاص مییابد.
وی از اختصاص ۶۰۰ میلیارد تومان از منابع داخلی وزارت کار به حادثه زلزله سال گذشته خبر داد و گفت: وزارت کشور و جهاد کشاورزی هم کمکهای بلاعوض داشتند.
رئیس دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران در نشستی که به مناسبت هفته جهانی کارآفرینی برگزار شد، شاخص کارآفرینی نوپا در کشور را ۱۰.۶۹ درصد ذکر کرد و گفت: از هر ۱۰۰ نفر در کشور ۴۲ نفر درصدد راه اندازی کسب و کار هستند.
وی با بیان اینکه شاخص کارآفرینی تثبیت شده در ایران ۱۰.۱۵ درصد بوده است، گفت: این شاخص نسبت به سال گذشته ۷.۴ درصد کاهش داشته و کشورمان دراین شاخص رتبه ۱۷ را در میان ۵۰ کشور به خود اختصاص داده است.
هفته جهانی کارآفرینی همه ساله از ۲۷ آبان ماه لغایت سوم آذرماه در سراسر کشور برگزار میشود.
انتهای پیام
نظرات