رحمانی فضلی در دهمین شورای توسعه استان کردستان با تبریک هفته وحدت، اظهار کرد: در این راستا در هر استان یک شهرستان محروم و کم توسعه یافته را انتخاب و در اولویت قرار دادیم که در مجموع ۳۱ شهرستان منتخب شد. در کردستان، شهرستان سرواباد را برای شروع انتخاب کردهایم.
وی تصریح کرد: سند توسعه را با اولویتهایی که در استانهای مختلف داشتهایم پیش میبریم. بحث بر سر منطقه بندی است که براساس آن هر ۴ استان را منطقه بندی کردهایم و با استفاده از ظرفیت های این مناطق، کار را پیش برده ایم.
به گزارش ایسنا، وزیر کشور ادامه داد: برای هر استانی یک شورای توسعهای در سطح ملی با ۱۱ نفر عضو از دستگاههای اجرایی در نظر گرفته شده که بر اساس آن برنامه ریزی میکنیم.
وزیر کشور بیان کرد: برای ایجاد تعادل و توازنهای منطقهای کشور چالش اساسی داریم که به نوع برنامهریزی و نگاه مدیران بعد از انقلاب در ایران بر می گردد. در این زمینه اقدامات خاصی صورت گرفته که نتیجه آن تعادل در حوزه زیرساختی استع
وی با اشاره به اینکه در این راستا تا کنون پیگیری مدیران و مسئولان استانی نمره قابل قبولی داشته است و از ظرفیت های استانی خود در سطح ملی و استانی خوب استفاده کرده اند، گفت: باید تلاش کنیم این سند را کامل تر کنیم و موارد مورد نیاز را با اولویت اضافه کنیم.
بین المللی شدن موسیقی کردی برگرفته از تمدن و اصالت است
وی افزود: کردستان ظرفیت بسیار زیادی در حوزه فرهنگی و به ویژه موسیقی دارد، در دنیای مصیبت بار کنونی و موسیقی های بی اصالت، موسیقی کردی برگرفته از اصالت و فرهنگ و تمدن کردی است.
وزیر کشور افزود: ظرفیت های استان باید در حوزه های مختلف شناسایی و فعال شود.
وی بیان کرد: با پیگیری های جدی مدیران و مسئولان استان اقدامات خوبی در حوزه تخصیص آب در استان صورت گرفته است که باید کوشید این ظرفیت با بهره گیری بالا مورد استفاده قرار گیرد.
بخش خصوصی در کردستان باید فعال تر شود
رحمانی فضلی با تاکید بر اینکه بخش خصوصی در کردستان باید فعال تر شود عنوان کرد: در این زمینه پیشنهاد می شود، فعالان اهل کسب و کار، ایده پردازان و سرمایه گذاران ملی و استانی طی جلسه ای در تهران پروژه های مهم استان در حوزه های مختلف را تعریف و تمامی مجوزهای مورد نظر را نیز پیشاپیش برای آن اخذ کنند.
وی افزود: ملت ما به دنبال صلح و آرامش در کشور است در این راستا باید توسعه و شرایط مطلوب برای زندگی را در کردستان فراهم کنیم.
وزیر کشور بیان کرد: کشورهایی که از هزاران کیلومتر دورتر به این منطقه میآیند باید بدانند که نمیتوانند رد پایی دائمی داشته باشند چراکه ایران کشوری است که در مدت چهل سال توانسته خود را اثبات کند و با تمام تلاش در جایگاهی اقتصادی ایستاده است.
وزیر کشور عنوان کرد: دشمن حدود هشت سال گذشته کشور ایران را تهدید میکرد که اگر پای مذاکره نیاید تحریمها افزایش می یابد، اما خوشبختانه طی این سالها ایران توانست این موانع را پشت سر بگذارد.
کردستان نقش تاریخی خود را به کشور نشان دهد
رحمانی فضلی بیان کرد: کردستان نقش تاریخی خود را بارها در حمایت از ایران نشان داده و وظیفه خود را ایفا کرده است، در این راستا از مردم کردستان درخواست داریم همچون گذشته یاری کننده کشورمان باشند که موانع و چالشها رفع شود.
وی افزود: اگر در استان فقر، سختی و معصیتی باشد ما نگاهمان به سمت مدیران و مسئولان میرود و همچنین اگر آبادانی و توسعهای اتفاق بیافتد، وجود مدیران را موجب این شکوفایی می دانیم لذا از مدیران درخواست داریم بودجهای که به کردستان اختصاص می یابد با برنامهریزی هزینه کنند.
وزیر کشور، گفت: اگر مدیران و مسئولان استان اراده کنند توسعه رونق می بخشد چرا که در کشور ایران قانونی یکسان برای همه وجود دارد و رهبری اسلام مردم را با یکچشم نگاه کرده و تفاوت و تبعیضی قائل نیست.
رحمانی فضلی با اشاره به اینکه در استان کردستان بیکاری و عدم اشتغال وجود دارد، بیان کرد: باید بسیاری از نقصهای استان برطرف شود.
وی ادامه داد: ما راه توسعه استان کردستان که بهناحق در طول تاریخ عقبافتاده نگهداشته شده را توسعه میبخشیم و پیوندهای عظیم و محکمی بین این مناطق در سطح ملی استوار میکنیم.
وزیر کشور بابیان اینکه کردستان ظرفیتهای خوبی برای توسعه ملی دارد، خاطرنشان کرد: گامهای اولیه را برداشتهایم و در آینده نیز شورای فرهنگی برای توسعه استان گام اصلی را بر میدارد.
انتهای پیام
نظرات