علیمحمد حاضری در گفت وگو با ایسنا، مهمترین مساله برای انتخابات میزان مشارکت مردم است، اظهار کرد: در شهرستانها و مناطقی که مسائل قومی و محلی وجود دارد، نگرانی بابت مشارکت وجود ندارد اما در تهران و مراکز استانی که مسایل سیاسی پررنگتر از مسائل قومی و محلی است، نگرانی بابت مشارکت وجود دارد زیرا مقداری سرخوردگی از اصل انتخابات و نهادهای انتخابی وجود دارد و این سرخوردگی ممکن است بر کاهش نرخ مشارکت تاثیر بگذارد.
وی با اشاره به تاثیر کاهش مشارکت بر رای اصلاحطلبان خاطرنشان کرد: جریان اصولگرا رای تثبیت شدهای دارد و کاهش مشارکت در انتخابات بر رای اصلاحطلبان تاثیر منفی دارد، زیرا کسانی که در انتخابات شرکت نمیکنند، اگر تصمیم بگیرند که رای دهند به اصلاح طلبان رای خواهند دارد.
این فعال سیاسی درباره اختلاف پیش آمده در جریان اصلاحات برای اجرای طرح سامانه رایسنجی اصلاحطلبان (سرا) بیان کرد: در مجموع نگاه نیروهای اصلاحطلب همسویی و ائتلاف است. بالاخره مواضع بالا و پایین می شود تا به نقطه تعادل برسیم. ما در انجمن اسلامی مدرسین دانشگاهها با کلیت این طرح موافقیم اما نکاتی در جزئیات و اجرای این طرح داریم.
حاضری با اشاره به تشکیل ستاد انتخابات انجمن اسلامی مدرسین دانشگاها تصریح کرد: ما این اصل را مصوب کردهایم که با جریان اصلاحات همسو و همگرا باشیم و به هیچوجه دنبال تکروی نباشیم. از سویی ما معتقدیم مجلس مطلوب مجلسی است که شامل چهرههای کارشناس و صاحب نظر، پاکدست و شجاع بوده و بنابراین جامعه دانشگاهی باید سهم بیشتری در مجلس بعدی داشته باشند. البته مقداری سرخوردگی از شرایط موجود در میان جامعه دانشگاهی وجود دارد اما هرچه جلو برویم جامعه دانشگاهی باید بیشتر وارد صحنه انتخابات شود و نقش مسئولانه خود در قبال جامعه را ایفا کند.
عضو شورای مرکزی انجمن اسلامی مدرسین دانشگاهها در پایان خاطرنشان کرد: اگر مسئولان کشور اصل را بر ضرورت مشارکت بالا در انتخابات برای تاثیرگذاری بر شرایط بینالمللی قرار دهند، باید شرایط انتخابات رقابتی را نیز ایجاد کنند. نباید در روند بررسی صلاحیت نامزدهای انتخابات مجلس، افرادی که مانع قانونی برای حضور در انتخابات ندارند را ردصلاحیت کرد.
انتهای پیام
نظرات