• دوشنبه / ۱۳ آبان ۱۳۹۸ / ۱۰:۲۹
  • دسته‌بندی: محیط زیست
  • کد خبر: 98081307368
  • خبرنگار : 71564

تنفس هوای مطلوب در تهران

تنفس هوای مطلوب در تهران

بر اساس اطلاعات شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، کیفیت هوای پایتخت در حال حاضر در شرایط سالم است اما پیش‌بینی می‌شود که در طول روز بر غلظت برخی آلاینده‌ها افزوده شود.

به گزارش ایسنا، بر اساس پیش‌بینی‌های انجام‌شده در شرکت کنترل کیفیت هوا با توجه به وزش باد و شرایط جوی مساعد در نخستین ساعات امروز (۱۳ آبان) با وجود ازدیاد تردد خودروها، در اکثر مناطق پایتخت وضعیت مطلوب کیفیت هوا برقرار خواهد بود.

به‌تدریج با کاهش سرعت باد و آسمان ابری بر غلظت ذرات معلق افزوده می‌شود. هرچند افزایش نسبی سرعت باد در برخی ساعات بعد ازظهر شرایط مناسب جهت پراکندگی آلاینده‌ها را فراهم می‌کند.

طی ساعات پایانی امروز با کاهش میزان ناپایداری جوی و کاهش سرعت باد، افزایش غلظت ذرات معلق و برقراری شرایط نامطلوب کیفیت هوا در مناطق پرتردد دور از انتظار نیست.

صبح فردا (۱۴ آبان) نیز همزمان با ازدیاد تردد خودروها، تجمع ذرات معلق در برخی مناطق سبب می‌شود که کیفیت هوا در شرایط ناسالم به‌ویژه برای گروه‌های حساس قرار بگیرد همچنین طی روز با افزایش نسبی سرعت باد احتمال کاهش غلظت آلاینده‌ها وجود دارد.

در اواخر وقت فردا نیز پیش‌بینی می‌شود که در اکثر مناطق پایتخت به‌ویژه در ساعات اوج ترافیک شبانگاهی کیفیت هوا در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس قرار گیرد.

بر اساس اطلاعات شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، کیفیت هوای ۲۴ ساعت گذشته پایتخت منتهی به ۸ صبح امروز با میانگین ۷۶ در شرایط سالم قرار داشت و کیفیت هوای هم اکنون نیز با میانگین ۷۴ همچنان در شرایط سالم است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha