• یکشنبه / ۱۲ آبان ۱۳۹۸ / ۱۵:۳۶
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 98081206919
  • خبرنگار : 90047

سوارکاران ایران به پارالمپیک توکیو نمی‌روند

سوارکاران ایران به پارالمپیک توکیو نمی‌روند

رییس کمیته سوارکاری معلولان گفت: هر چند امیدوار به اعزام دو سوارکار معلول به پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو را داشتیم اما شرایط اعزام از سوی کمیته ملی پارالمپیک فراهم نشد.

غزاله منتظم در گفت و گو با ایسنا، افزود: با امتیازات خوبی که سهیل کریمی و اصغر کفاشی دو سوارکار معلول در ایران کسب کرده بودند و عملکردشان به صورت حرفه‌ای مورد تایید مربی فرانسوی بود امید زیادی داشتیم که این دو سوارکار را که بالاترین امتیاز را در گرید ۲ دارند به پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو اعزام کنیم. کمیته ملی پارالمپیک اما اعلام کرد تنها ورزشکارانی را به پارالمپیک اعزام می‌کند که شانس بالایی برای کسب مدال داشته باشند. بنابراین به خاطر عدم حمایت کمیته ملی پارالمپیک، گران بودن هزینه اسب اجاره‌ای برای شرکت در مسابقات و همچنین عدم اعزام به مسابقات برون مرزی، پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو را از دست دادیم.

وی گفت: اگرچه پارالمپیک ۲۰۲۰ را از دست دادیم اما طی نامه نگاری انجام شده بین کمیته ملی پارالمپیک و فدراسیون سوارکاری، کمیته وعده حضور سوارکاران معلول در پارالمپیک ۲۰۲۴ را داده که برای اعزام ورزشکاران به این رویداد مهم از هیچ تلاشی کوتاهی نخواهیم کرد.

رییس کمیته سوارکاری معلولان اضافه کرد: بعد از اعزام نشدن سوارکاران معلول به پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو طرحی را به فدراسیون جهانی برای برگزاری کارگاه‌های آموزشی طی ۳ سال متوالی ارائه دادیم که مورد تایید فدراسیون جهانی سوارکاری قرار گرفت و مقرر شد از سال ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۲، ۹ کارگاه آموزشی ۹۰ روزه طی ۳ سال با حمایت فدراسیون جهانی برگزار کنیم و حتی هزینه مدرس خارجی این کارگاه‌ها که چیزی حدود ۵۰ هزار یورو است، توسط فدراسیون جهانی پرداخت خواهد شد.

منتظم افزود: هدف از برپایی این کارگاه‌های آموزشی آماده‌سازی این دو سوارکار به صورت حرفه‌ای برای اعزام به پارالمپیک ۲۰۲۴ و سایر اعضای تیم ملی و همچنین آموزش مربیان تیم ملی است. تلاش ما بر این است تا با آموزش سوارکاران دارای معلولیت در سراسر کشور بتوانیم این رشته را توسعه دهیم و حضور قوی در پارالمپیک ۲۰۲۴ داشته باشیم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات سوارکاران معلول این است که در هر کلاس برای شرکت در مسابقات حداقل باید ۴ ورزشکار داشته باشیم که متاسفانه در بعضی کلاس‌ها ۲ ورزشکار و در برخی کلاس‌ها بیش از چهار ورزشکار حضور دارد که امکان شرکت در مسابقات را ندارند. متاسفانه امتیازی که در ایران سوارکاران کسب می‌کنند به حدی پایین است که نمی‌توانیم به فدراسیون جهانی گزارش دهیم. در حقیقت چون کلاس‌بندی‌ها کامل نیست، از اسب مناسب و استاندارد برخوردار نیستیم و داوریها با فدراسیون جهانی اختلاف زیادی دارد و امتیازها برای گزارش به فدراسیون جهانی واقعی نیست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha