• یکشنبه / ۱۲ آبان ۱۳۹۸ / ۱۴:۴۲
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 98081206853
  • خبرنگار : 50256

مشاور رئیس سازمان بهزیستی در امور معلولان:

480 زندانی معلول در کشور وجود دارد

480 زندانی معلول در کشور وجود دارد

ایسنا/آذربایجان شرقی مشاور رئیس سازمان بهزیستی در امور معلولان از وجود 480 زندانی معلول در کشور خبر داد.

علی همت محمودنژاد در نشستی با فعالان و انجمن‌های معلولان آذربایجان شرقی با تاکید بر این‌که با انتقاد نمی‌توان کاری پیش برد و فقط ارائه راهکار و تفکر می‌تواند زندگی معلولان را تحت تاثیر قرار دهد، گفت: طرح پلاک خودرو معلولان در ایران راه اندازی شده است تا معلولان بتوانند بدون پرداخت هزینه ای وارد طرح ترافیک شهر شوند، همچنین به تازگی کد جریمه پارک جایگاه معلولان در دفترچه ی پلیس قرار داده شد.  

وی با اشاره به این‌که معلولان با گرفتن وام خوداشتغالی از دریافت مستمری منع می شوند، افزود: بر این اساس در سال 97 فقط 23 درصد از بودجه وام خوداشتغالی استفاده شد و 77 درصد از آن باقی ماند زیرا معلولان به خاطر ترس از  قطع مستمری خود حاضر به گرفتن وام نبودند که مقرر شده تا مستمری افراد تحت پوشش با دریافت وام قطع نشود. 

وی با بیان این‌که سخت ترین نوع معلولیت ناشنوایی است، اظهار کرد: طرح واره زبانی افراد ناشنوا با هر یک از معلولان و افراد سالم متفاوت بوده و حرف دل این افراد با وجود مترجم زبانی انتقال نمی‌یابد که بر این اساس طی جلسه‌ای با تعدادی از قاضی های تهران مطرح شد که افراد ناشنوا نباید محاکمه شده و دادگاهی با قاضی ناشنوا برای این عزیزان تشکیل شود.

به گزارش ایسنا، محمودنژاد در خصوص بحث مناسب سازی شهری برای معلولان، بیان کرد: زیرنویس تمامی فیلم‌ها، طراحی اپلیکیشن و استفاده از اینترنت رایگان برای افراد ناشنوا به دلیل عدم کارایی تلفن همراه در تماس جزو مسائل مناسب سازی مطرح شده است. 

وی با تاکید بر این‌که بهزیستی تنها مکان برای مطالبه حقوق معلولان نیست، ادامه داد: سازمان‌های دیگری همچون سازمان ورزش و جوانان نیز در حوزه ورزش معلولان باید پاسخگوی مطالبات معلولان باشد. 

وی افزود: اداره راه و شهرسازی باید از دریافت عوارضی توسط معلولان اجتناب کند زیرا که این قشر به دلیل مناسب سازی نشدن وسایل حمل و نقل عمومی مجبور به استفاده از خودروی شخصی می شوند.

وی با اشاره به این‌که پرداخت هزینه‌های فیزیوتراپی، کاردرمانی، آب درمانی و خدمات توان بخشی برعهده بیمه است، متذکر شد: فقط هفت میلیارد تومان برای هزینه خدمات درمانی معلولان کشور اختصاص یافته است.  

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha