• پنجشنبه / ۹ آبان ۱۳۹۸ / ۱۳:۴۹
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 98080904703
  • خبرنگار : 50107

مدیر تعاون اداره کار خراسان رضوی:

90 درصد قوانین بخش تعاون در کشور اجرایی نمی‌شود

90 درصد قوانین بخش تعاون در کشور اجرایی نمی‌شود

ایسنا/خراسان رضوی مدیر تعاون اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی گفت: مشکلی که ما در تمام کشور داریم عدم اجرای قانون تعاون است که ۹۰ درصد قوانین بخش تعاون در کشور اجرایی نمی‌شود.

به گزارش ایسنا، حسین مجتبوی امروز در هفتادمین جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان در محل اتاق بازرگانی خراسان رضوی، اظهار کرد: خواهش ما این است که قانون تعاون اجرا شود. در بخش تعاون نیازی به این ندارد که دولت پولی کمک کند. ما برای اجرای قوانین مشکل داریم. بیش از ۵۰ درصد جمعیت استان عضو تعاونی‌های فعال هستند که ۱۴۰ هزار نفر اشتغال ایجاد شده و می‌توانیم این اشتغال را افزایش دهیم. 

در ادامه نیز، محمد سنجری مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی خراسان رضوی اظهار کرد: بخش تعاون یکی از بخش‌های سه رکن اصلی اقتصاد کشور است، قوی‌ترین قوانین بالادستی را دارد و یکی از بخش‌هایی است که حداقل دو مورد از اصول اصلی قانون اساسی به آن اختصاص داده شده است.

وی افزود: در سیاست‌های کلانی که توسط مقام معظم رهبری در حوزه اقتصاد اشاره شده، بخش تعاون به این مورد تاکید دارد. تعاون مردمی‌ترین بخش اقتصاد است و می‌تواند در راستای اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی نقش مهم و اساسی داشته باشد. اگر بخش تعاون مورد توجه قرار گیرد، همان‌طور که در ابتدای انقلاب و جنگ نقش خود را به خوبی ایفا کرد، در شرایط جنگ اقتصادی نیز می‌تواند این نقش را ایفا کند. بخش تعاون همچنین می‌تواند نقش خود را در اجرای مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی داشته باشد.

سنجری با بیان اینکه ما در بخش تعاون دو درخواست از شورای گفت‌وگو داریم، عنوان کرد: اولین خواهش همان مواردی است که در قانون بخش تعاون وجود دارد و باید توسط دستگاه‌های اجرایی اجرا شود، مدیران باید کمک کنند تا این قانون اجرا شود، ما امتیازی فراتر از قانون نمی‌خواهیم. دومین خواهش اصلاحات در قانون است. موارد پیشنهاد اصلاح را به وزارتخانه فرستادیم که قطعا می‌تواند راهگشا باشد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی در خصوص آخرین وضعیت تعاون استان، گفت: ۶۹۰۰ تعاونی فعال در سطح استان داریم که ۱۱۴ هزار اشتغال در این حوزه ایجاد شده و ۴ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر از جمعیت استان عضو تعاونی‌ها هستند. ۴۰۶ میلیارد تومان نیز سرمایه‌گذاری ثبتی تعاونی‌ها است. ۴۹ درصد تعاونی‌ها در سطح استان تولیدی، ۴۴ درصد خدماتی و ۱۳ درصد توزیعی هستند.

وی ادامه داد: نقش تعاون در اقتصاد استان اینگونه است که۱۰ درصد تولید فراورده‌های دامی، ۸ درصد محصولات زراعی، ۵ درصد گوشت سفید و تخم مرغ و ۳ درصد در حوزه بهره‌برداری معادن را تعاون تشکیل می‌دهد. در حوزه مرزنشینان که بحث مهم و اساسی است، ۲۲ تعاونی وجود دارد که توانستند ۶۵۱ نفر از مرزنشینان را ساماندهی کنند. خواهش ما این است مشوق‌ها ارسال شود و درخواست اجرای آن را داریم تا بستری برای رسیدن تعاون به سهم ۲۵ درصد از اقتصاد کشور باشد.
 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha