• پنجشنبه / ۹ آبان ۱۳۹۸ / ۱۱:۰۹
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 98080904562
  • خبرنگار : 50187

رییس کمیسیون آموزش مجلس عنوان کرد

لزوم راه‌اندازی نهضت پیشگیری از ناهنجاری های مرتبط با حوزه سلامت

لزوم راه‌اندازی نهضت پیشگیری از ناهنجاری های مرتبط با حوزه سلامت

ایسنا/کرمان رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: تشکیل بیمه سلامت عجولانه و بدون فراهم کردن زیرساخت بود و موجب دلخوری هایی شد و یکی از علت ها عدم اجرای کامل نظام ارجاع بود که این نظام می توانست هزینه ها را بهینه سازی کرده و کیفیت کار را بالا ببرد.

به گزارش ایسنا، دکتر"محمدمهدی زاهدی" امروز 9 آبان ماه در همایش بیمه سلامت در کرمان اظهار کرد: بیشتر توجه ما به حوزه درمان است در حالی که پیشگیری مسائل مختلفی را در برمی گیرد و باید بخش خصوصی و دولتی با هم در استان کرمان که در خیلی از بخش ها پیشتاز بوده، در پیشگیری نیز نهضتی را از ناهنجاری های مرتبط با حوزه سلامت راه اندازی کنند.

وی با اشاره به اقدامات بیمه سلامت و بردن خدمات به مناطق محروم افزود: باید در پیشگیری کار جدی صورت بگیرد و رسانه در این زمینه پای کار باشد. نباید وضعیت استان کرمان اینگونه باشد که در برخی موارد از جمله بعضی سرطان ها نسبت به سایر استان ها نرخ بالاتری داشته باشد و باید در حوزه پیشگیری این موارد دنبال شود. ممکن است برخی عوامل ارثی باشد اما برخی از جمله مواد مخدر، دخانیات، چاقی های مزمن و ... تحمیلی است.

زاهدی با اشاره به وضعیت اسفناک تلفات تصادفات رانندگی در کشور و به ویژه استان کرمان تصریح کرد: در مجلس نگران بهداشت و درمان هستیم و به همین دلیل در قانون برنامه ششم توسعه مواد مختلفی برای حمایت جدی از این بخش آمده که یکی از موارد نظام ارجاع است.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: تشکیل بیمه سلامت عجولانه و بدون فراهم کردن زیرساخت بود و موجب دلخوری هایی شد و یکی از علت ها عدم اجرای کامل نظام ارجاع بود که این نظام می توانست هزینه ها را بهینه سازی کرده و کیفیت کار را بالا ببرد.

رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باید همه استان کرمان تحت پوشش نظام ارجاع قرار بگیرد، گفت: در قانون، عدالت اجتماعی در حوزه سلامت مورد توجه است و باید پرداخت حق بیمه براساس توان باشد و همه بتوانند تحت پوشش خدمات سلامت قرار بگیرند.

زاهدی افزود: باید بر روی عدالت در بیمه اجتماعی براساس توانمندی مالی مردم کار شود و این اجتناب ناپذیر است.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه باید تحولی در شرکت های دارویی ایجاد شود، تصریح کرد: 95 درصد از داروها در کشور تولید می شود و باید این ظرفیت در یکی دو سال آینده تکمیل شود و 100 درصد خودکفا شویم.

زاهدی اظهار کرد: اما واقعیت این است که برخی از داروها به ویژه در بیماری های خاص، کیفیت مشابه خارجی را ندارد و باید شرکت های داروسازی حتما در کیفیت داروها کار کنند.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس با اشاره به بدهی بیمه ها گفت: باید طلب مراکز درمانی پرداخت شود و نباید کاری کنیم که در مراکز درمانی به ویژه خصوصی ها که بازوی دولت هستند، دلسردی ایجاد شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha