• شنبه / ۴ آبان ۱۳۹۸ / ۱۲:۰۸
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 98080401874
  • خبرنگار : 50024

همراهی اوقاف با بیماران نخاعی/ حمایت از پژوهش‌هایی که به درمان ختم می‌شود

همراهی اوقاف با بیماران نخاعی/ حمایت از پژوهش‌هایی که به درمان ختم می‌شود

ایسنا/البرز مدیرکل اوقاف و امور خیریه البرز از اعزام ۲۰ مبلغ مذهبی به اماکن مذهبی استان برای ترویج فرهنگ وقف خبر داد.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام و المسلمین علی دشتکی امروز شنبه چهارم آبان به مناسبت آغاز دهه وقف اظهار کرد: دهه وقف که از ۲۷ صفر آغاز می‌شود فرصتی برای ترویج فرهنگ گذشتن از مال و کمک به دیگران است.

وی با اشاره به اینکه وقف تنها مختص دین اسلام نیست، توضیح داد: به جز اسلام، در دیگر ادیان توحیدی نیز بر وقف مال برای بهبود شرایط جامعه تاکید شده است.

حجت الاسلام دشتکی با بیان اینکه برای افزایش تعداد موقوفات در استان‌های مختلف از جمله البرز باید سازوکار لازم را اتخاذ کرد، گفت: برای دستیابی به این هدف باید ذهن مردم را در این خصوص آماده کنیم تا هر کس به اندازه توان خود برای انجام این عمل خداپسندانه پیش قدم شود.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان البرز ابراز کرد: ارزش واقعی انفاق و احسان در زمانی است که انسان چیزی را که بیشترین دلبستگی را به آن دارد ببخشد و وقف بالاترین نوع انفاق است.

این مسئول در ادامه به برنامه‌های دهه وقف اشاره کرد و گفت: این برنامه‌ها با چهار محوریت اصلی تبیین آثار و احکام وقف و فرهنگسازی آن، معرفی خیرین نیک اندیش و تجلیل از متولیان و مروجان وقف و همچنین اعزام مبلغین با موضوع دهه آخر ماه صفر و تبلیغ و ترویج فرهنگ احکام و آثار وقف برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اعزام مبلغ مذهبی به مساجد و امام زاده‌ها در این دهه توضیح داد:  این ایام ۲۰ مبلغ مذهبی به اماکن مذهبی و بقاع متبرکه استان اعزام می‌شوند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان البرز در ادامه با اشاره به عملکرد شش ماهه این اداره توضیح داد: اوقاف البرز طی این مدت توانسته از لحاظ عمل به نیات واقفان به رتبه برتر کشوری دست یابد.

این مسئول خاطر نشان کرد: طی این مدت برای اولین بار در استان موفق شدیم ۱۵ زندانی با مشکل مالی را همزمان با عید سعید غدیر خم آزاد کنیم.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه البرز یکی از نگاه های جدید به وقف را در مسایل علمی و پژوهشی دانست و افزود: به همین منظور حمایت از شرکت‌های دانش بنیان را در برنامه داریم که یکی از آنها پژوهش‌های علمی در جهت رفع مشکل بیماران ضایعات نخاعی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha