• چهارشنبه / ۱ آبان ۱۳۹۸ / ۱۲:۵۴
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 98080100388
  • خبرنگار : 50219

جانشین شورای تبلیغات اسلامی یزد:

13 آبان نماد نفی سلطه است

 13 آبان نماد نفی سلطه است

ایسنا/یزد جانشین شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی یزد اظهار کرد: 13 آبان نماد نفی سلطه و تاکید بر استقلال جمهوری اسلامی ایران و روزی فراموش نشدنی در تاریخ انقلاب اسلامی است.

به گزارش ایسنا، «سعید زارع» در کارگروه برنامه‌ریزی بزرگدشت یوم الله 13 آبان در مهریز  افزود: در این روز و در سایر مقاطع مختلف تاریخ انقلاب، دانش‌آموزان، دانشجویان و روحانیت به همراه مردم از آزادی، عزت و استقلال ایران اسلامی دفاع کردند و نقش تاریخی خود را در مبارزه با استکبار جهانی و دفاع از آزادی و استقلال کشور به اثبات رساندند.

زارع با بیان این که امام خمینی(ره) از این روز به عنوان انقلاب دوم یاد کردند، گفت: این فرموده امام راحل(ره) خود گویای بهترین توصیف بر اهمیت 13 آبان است و بنا بر فرمایش مقام معظم رهبری نیز این روز نماد روح تعدی و تجاوز استکبار نسبت به ملت‌ها از جمله نسبت به ملت ایران است.کارگروه برنامه ریزی بزرگداشت یوم الله 13 آبان با حضور جانشین شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی یزد ، معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی فرمانداری مهریز و جمعی از مسئولین شهرستان  در محل فرمانداری مهریز برگزار شد.

«محمد جواد برزگر» معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری مهریز نیز یوم‌الله 13 آبان را یگانه مناسبتی خواند که در سه مقطع حساس تاریخی، سه چهره از رویارویی استکبار و استبکارستیزان را به نمایش گذاشت.

وی افزود: روح واحد این سه حادثه تاریخی، آن را به نمادی بزرگ پیش روی بشریت تبدیل کرده و از یک سو به نمادی از زیاده‌خواهی،تجاوز و جنایت‌پیشگی استکبار تبدیل شده و از سوی دیگر نمادی از  ایستادگی و حق‌طلبی و ظلم‌ستیزی و غلبه بر توطئه‌های استکبار با اتکا به قدرت الهی و اعتماد به وعده‌های الهی است.

برزگر منشادی ادامه داد: یوم‌الله 13 آبان امسال با توانایی و تمهیدات ویژه‌ای با بهره‌گیری از هم‌افزایی دستگاه‌ها و نهادهای انقلابی، تشکل‌ها و نهادهای مردمی استکبارستیز برگزار می‌شود و ستاد بزرگداشت این روز در شهرستان مهریز با سازماندهی کمیته‌ها، برگزاری راهپیمایی دشمن‌شکن و باشکوه روز ملی مبارزه با استکبار  جهانی را در دستور کار خود قرار داده است.

«علی اصغر سلمانی» فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان مهریز نیز با تاکید بر لزوم مشارکت تمامی دستگاه‌ها جهت بزرگداشت یوم الله سیزده آبان، اظهار کرد: امروز فریاد رسا و خط‌شکنانه ملت ایران، جهانی شده و برای بلند کردن فریاد مرگ بر آمریکا نیازی به اقامه دلیل نیست و هر انسان آزاده‌ای بلند کردن این ندا را یک وظیفه انسانی می‌داند.

وی تاکید کرد: در رویارویی دو جبهه استکبارگران و استکبارستیزان، با عنایات الهی، روز به روز استکبارستیزان، مستکبران و در راس آن آمریکا را بیشتر در تنگنا قرار داده و شکست قطعی او را باورپذیرتر و در آستانه تحقق قرار داده‌اند.

سلمانی خاطرنشان کرد: در این شرایط آمریکا با تمام توان به مصاف نظام اسلامی و آرمان‌های انقلاب به میدان‌ آمده است و حربه‌ها و حیله‌ها را توامان فعال ساخته و از یک سو با القای قدرتمندی و داشتن دست برتر و از سویی با بهره‌گیری از امکانات نوین ارتباطی در پی تسخیر ذهن‌ها، فکرها و قوای تصمیم‌گیری کشورها و ملت‌ها و در پی آن جهت‌دهی ظرفیت‌های مادی و انسانی جهانیان در راستای تقویت خود و دستیابی به خواسته‌های نامشروع و ظالمانه استکباری است.

این مسئول در پایان خاطرنشان کرد: از سوی دیگر مقاومت با هدایت‌های الهی رهبر معظم انقلاب جبهه مستحکمی در برابر استکبار ایجاد کرده که نه تنها نقشه‌های استکباری را به شکست کشانده بلکه آبرویی برای مستکبران باقی نگذاشته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha