• یکشنبه / ۲۱ مهر ۱۳۹۸ / ۰۱:۰۰
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 98072015232
  • خبرنگار : 71536

نکات جالب درباره تیم ملی بحرین/ از شاگرد کی‌روش تا گابریل کالدرون

نکات جالب درباره تیم ملی بحرین/ از شاگرد کی‌روش تا گابریل کالدرون

تیم ملی ایران در یک دیدار مهم و حساس روز سه شنبه در انتخابی جام جهانی به مصاف بحرین می‌رود.

به گزارش ایسنا، سومین دیدار از مرحله یک گروهی مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر این هفته برگزار می‌شود و تیم ملی ایران در ریفا به مصاف بحرین می‌رود.

بحرین یکی از رقبای فوتبال ایران طی سال‌های اخیر محسوب می‌شود که بازی با این تیم به خاطر اتفاقات مربوط به انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ کره – ژاپن از اهمیت و حساسیت بالایی برخوردار است.

در ادامه به نکات جالب درباره تیم ملی بحرین می‌پردازیم:

*در سال ۲۰۱۲ گابریل کالدرن، سرمربی آرژانتینی کنونی پرسپولیس هدایت بحرین را بر عهده داشت و بعد از گذشت حدودا یک سال و کسب نتایج نه چندان درخشان از کار برکنار شد.

*آخرین بازی ایران و بحرین در مرحله گروهی جام ملت‌های آسیا در سال ۲۰۱۵ برگزار شد که شاگردان کی‌روش با دو گل توانستند این تیم را شکست دهند.

*پرگل ترین بازی ایران وبحرین در سال ۲۰۱۱ در ورزشگاه آزادی برگزار شد که بحرین بعد از اخراج بازیکنش در نخستین ثانیه‌های بازی، در نهایت ۶ گل از ایران دریافت کرد.

*آخرین پیروزی بحرین مقابل ایران به سال ۲۰۰۹ باز می‌گردد که بحرینی‌ها توانستند با حساب ۴ بر ۲ تیم ملی را با هدایت علی دایی شکست دهند.  

*بحرین در آخرین دیدار خود قبل از بازی با ایران، روز چهارشنبه برابر جمهوری آذربایجان ۳ بر ۲ شکست خوردند.

*هدایت این تیم را هلیو سوسا از پرتغال بر عهده دارد که در گذشته زیر نظر کارلوس کی‌روش توانسته قهرمان جام جهانی جوانان شود.

*بحرین در فاصله کمتر از سه‌ ماه توانست در عراق، با شکست تیم میزبان در بازی پایانی، قهرمان جام ملت‌های غرب آسیا شود.

*ارزشمندترین بازیکن بحرین، عبدالله یوسف هلال نام دارد که در تیم اسلاویا پراگ جمهوری چک به میدان می‌رود. ارزش این بازیکن ۲۵ ساله ۵۰۰ هزار دلار تخمین زده شده است.

*بهترین گلزن بحرینی‌ها اسماعیل عبداللطیف نام دارد که  ۳۳ سال سن دارد و تاکنون توانسته ۴۰ گل به ثمر برساند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha