• شنبه / ۲۰ مهر ۱۳۹۸ / ۰۷:۰۹
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 98072014490
  • خبرنگار : 71536

زنگ خطر برای فوتبال ایران/ تیم ویلموتس در جام جهانی ۲۰۲۲ چند ساله می‌شود؟

زنگ خطر برای فوتبال ایران/ تیم ویلموتس در جام جهانی ۲۰۲۲ چند ساله می‌شود؟

اگر تغییر نسل در تیم ملی ایران انجام نشود، نسل فعلی بعد از سه سال و در جام جهانی قطر، در محدوده سنی ۳۰ سال خواهد بود که یک تیم مسن و سالخورده محسوب می‌شود.

به گزارش ایسنا، تیم ملی فوتبال ایران بعد از اتمام جام جهانی ۲۰۱۸ و جام ملت‌های آسیا ۲۰۱۹، زیر نظر مارک ویلموتس کار می‌کند و این مربی در چند ماه گذشته چندین بازیکن جدید را به این تیم فراخوانده است. با این حال روند تغییرات در این تیم تا حدودی کند است که شاید این موضوع به کمبود بازیکن با کیفیت و جوان در فوتبال ایران بازمی‌گردد.

برخی از کارشناسان معتقدند اگر ویلموتس تا شروع جام جهانی دست به تغییرات نزند و جوانگرایی را در تیمش لحاظ نکند، در صورت صعود به جام جهانی تیمی سالخورده و نه چندان جوان را به آن رقابت‌ها می‌برد و دچار مشکل می‌شود.

در حال حاضر بازیکنان تیم ملی در محدوده سنی ۲۷ سال قرار دارند و کمتر بازیکن جوانی در این تیم دیده می‌شود و با گذشت سه سال و شروع جام جهانی ۲۰۲۲ در اواخر پاییز، به سن و سال این تیم اضافه می‌شود.

مارک ویلموتس در چند ماه گذشته، بازیکنان متعددی را به تیم ملی دعوت کرده اما عمده بازیکنان تیم ملی مشخص هستند و در صورت فراز و فرود برخی از این بازیکنان، فهرست تیم ملی هم دست خوش تغییر می‌شود.

ویلموتس برای بازی با کامبوج و بحرین، ۲۴ بازیکن را به تیم ملی فراخواند. از سوی دیگر بازیکنان مانند علیرضا جهانبخش، امیررضا عابدزاده، علی قلی‌زاده، سعید عزت‌اللهی، الله‌یار صیادمنش، کاوه رضایی و ... بازیکنانی هستند که در گذشته به تناوب در اردوها حضور داشتند و بعید نیست که مجددا با درخشش در تیم باشگاهی خود به تیم ملی بازگردند.

اگر ۲۴ بازیکن دعوت شده را به همراه یکسری از بازیکنان که سابقه حضور در تیم ملی را دارند، در یک فهرست قرار دهیم، به گروهی حدود ۴۰ نفره از بازیکنان دست پیدا می‌کنیم که میانگین سنی آنها ۲۶.۳ سال می‌شود.

اگر به هر کدام از بازیکنان سه سال اضافه شود، این تیم در اواخر سال ۲۰۲۲ دارای میانگین سنی ۲۹.۳ یعنی حدود ۳۰ سال خواهد بود که برای یک تیم موفق در جام جهانی عدد بسیار بزرگی است.

این عدد برای تیمی که قصد موفقیت در جام جهانی را دارد بسیار بالاست و تیم‌های موفق در محدوده سنی ۲۵ سال قرار دارند و می‌توانند از نیروی جوانی و تجربه بازیکنان خود بهره‌مند شوند.

فهرست این بازیکنان عبارتند از:

۱. علیرضا بیرانوند – ۲۷ سال

۲. محمد رشید مظاهری – ۳۰ سال

۳. پیام نیازمند – ۲۴ سال

۴. سید مجید حسینی – ۲۳ سال

۵. حسین کنعانی زادگان – ۲۵ سال

۶. مرتضی منصوری – ۲۹ سال

۷. میلاد محمدی – ۲۶ سال

۸. محمد نادری – ۲۳ سال

۹. رامین رضاییان – ۲۹ سال

۱۰. مرتضی پورعلی گنجی – ۲۷ سال

۱۱. سیاوش یزدانی – ۲۷ سال

۱۲. امید ابراهیمی – ۳۲ سال

۱۳. احسان حاج صفی – ۲۹ سال

۱۴. علی کریمی – ۲۵ سال

۱۵. احمد نوراللهی – ۲۶ سال

۱۶. مسعود شجاعی – ۳۵ سال

۱۷. وحید امیری – ۳۱ سال

۱۸. کریم انصاری فرد – ۲۹ سال

۱۹. اشکان دژاگه – ۳۳ سال

۲۰. مهرداد محمدی – ۲۶ سال

۲۱. محمد محبی – ۲۰ سال

۲۲. سردار آزمون – ۲۴ سال

۲۳. مهدی طارمی – ۲۷ سال

۲۴. امید نورافکن – ۲۲ سال

۲۵. علیرضا جهانبخش – ۲۶ سال

۲۶. مهدی ترابی – ۲۵ سال

۲۷. سعید عزت اللهی – ۲۳ سال

۲۸. وریا غفوری – ۳۲ سال

۲۹. سامان قدوس – ۲۶ سال

۳۰. روزبه چشمی – ۲۶ سال

۳۱. محمدرضا خانزاده – ۲۸ سال

۳۲. کاوه رضایی – ۲۷ سال

۳۳. علی قلی‌زاده – ۲۳ سال

۳۴. سعید آقایی – ۲۴ سال

۳۵. سید حسین حسینی – ۲۷ سال

۳۶. محمد انصاری – ۲۸ سال

۳۷. صادق محرمی – ۲۳ سال

۳۸. احمد عبدالله زاده – ۲۶ سال

۳۹. امیر عابدزاده – ۲۶ سال

۴۰. علی علیپور – ۲۴ سال

۴۱. الله‌یار صیادمنش – ۱۸ سال

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۰۷-۲۰ ۰۷:۵۶

تیم ملی جای بهترین هاست نه کسانی که قراره در آینده بهترین باشند وقتی بازیکن جوان و قدرتمند نداریم تکلیف چیه؟

avatar
۱۳۹۸-۰۷-۲۰ ۱۱:۲۹

ویلموتتس بعد از اتمام همین مرحله باید همه بالای ۲۹ساله ها را خط بزند و آن‌ها خودشان باید داوطلب این‌کار شوند.

avatar
۱۳۹۸-۰۷-۲۰ ۱۲:۲۵

تیم خوب نباید بیشتر از 2 بازیکن بالای 30 سال داشته باشه. اون دو بازیکن هم معمولا در خط دفاعی و دروازه هستند.

avatar
۱۳۹۸-۰۷-۲۰ ۱۳:۰۶

بازیکن را باشگاه می سازد نه تیم ملی. وقتی باشگاه ها و لیگ ما اینقدر بی کیفیت و کسل کننده است، ویلموتس از کجا بازیکن تامین کند؟