به گزارش ایسنا، کارشناسان سلامت معتقدند که غذای خانگی مفیدترین غذا برای سلامتی است.
شرکتکنندگان در این مطالعه درباره غذای مصرفی خود طی ۲۴ ساعت، یک هفته، یک ماه و ۱۲ ماه اخیر گزارش داده و همچنین آزمایش برای کشف میزان پرفلوئورواکتانسولفونیک اسید در خون این افراد انجام شد.
معلوم شد میزان پرفلوئورواکتانسولفونیک اسید در خون افرادی که غذای خانگی می خورند، بسیار کمتر و در نتیجه احتمال ابتلای آنها به سرطان و دیگر بیماری ها پایینتر است.
به گزارش اسپوتنیک، دانشمندان ثابت کرده اند که پرفلوئورواکتانسولفونیک اسید میتواند باعث ابتلای انسان به بیماری های سرطانی، امراض غده تروئید، تضعیف سیستم ایمنی، کاهش وزن در نوزادان و همچنین ناباروری شود.
انتهای پیام
نظرات