به گزارش ایسنا، دکتر حمید علیزاده، معاون پژوهش و فناوری پژوهشگاه ملی اقیانوسشناسی و دبیر علمی کارگاه در این باره گفت: در این کارگاه که با همکاری پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی، سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی، دانشگاه گیلان و انجمن بینالمللی زمینشناسی کواترنری برگزار میشود، تغییرات زمینشناختی در دریای خزر و سیاه در سالهای اخیر بهویژه در کواترنری مورد بررسی قرار میگیرد.
علیزاده اظهار کرد: در این همایش که با حضور ۳۲ نفر متخصصان خارجی از کشورهای روسیه، استرالیا، ترکیه، اوکراین، قرقیزستان، آذربایجان و ۹ نفر محقق از ایران برگزار میشود، بیش از ۴۱ مقاله علمی در حوزه زمینشناسی ارائه میشود.
وی افزود: پیش از این همایش، کارگاه تخصصی در خصوص «پردازش و تفسیر دادههای لرزهای دریایی» توسط پروفسور ارگون از شبکه بین اسلامی علمی و فناوری اقیانوسشناسی ترکیه و همچنین پروفسور درمان دندرور از موسسه علوم و تکنولوژی دریایی ترکیه در روز جمعه ۱۹ مهر در پژوهشگاه برگزار میشود.
وی همچنین گفت: پس از پایان همایش «پدیدههای زمینشناختی و زمین باستانشناختی» مناطقی از محدوده مرکزی استان گیلان شامل رشت، رودبار، انزلی، آستانه اشرفیه، فومن، صومعهسرا، تالش و لاهیجان توسط محققان و متخصصان حوزه زمینشناسی شرکت کننده در کارگاه از تاریخ ۲۲ مهر به مدت چهار روز مورد بررسی و بازدید میدانی قرار میگیرد.
انتهای پیام
نظرات