پیمان اسدی در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه طرح امداد تابستانی همزمان با آغاز تعطیلات در گیلان اجرا شد، اظهار کرد: گیلان به منظور گردش پذیر بودن، در تعطیلات به ویژه تعطیلاتی تابستانی با جمعیت شناور مواجه است و این مهم موجب افزایش ترافیک و تردد جادههای استان را نیز به دنبال دارد.
وی با اشاره به پیشگیری و افزایش آمادگی جهت پاسخگویی به حوادث احتمالی، افزود: اورژانس 115 در طول این مدت، در راستای ارایه خدمات مطلوب و کاهش زمان حضور آمبولانس بر بالین مصدومان و مددجویان احتمالی و ایجاد امنیت خاطر مسافران و شهروندان در آماده باش کامل بوده و با همکاری سایر ارگان های امدادرسان خدمات مورد نیاز را ارایه داد.
رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی گیلان تصریح کرد: در طرح امداد تابستانی امسال 450 تن پرسنل اعم از پزشک، پرستار، تکنسین، کارشناس و کاردان در واحدهای عملیاتی، واحد پایش مراقبت های درمانی، واحد هدایت عملیات و مرکز پیام اورژانس ۱۱۵ به منظور خدمت رسانی مطلوب به مسافران، در آماده باش کامل بودند.
اسدی با اشاره به فعالیت 25 کمپ امداد تابستانی در سواحل دریای خزر، گفت: امسال به منظور ارتقا سطح امداد رسانی و افزایش آمادگی جهت پاسخگویی به حوادث احتمالی در سواحل دریای خزر، فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در 25 نقطه از طرح های ساحلی دریای خزر مستقر شدند.
وی مجموع ماموریتهای فوریتهای پزشکی انجام شده در طرح تابستانی امسال را 30 هزار و 997 مورد اعلام کرد و افزود: از این تعداد 19 هزار و 461 ماموریت شهری و 11 هزار و 523 ماموریت جادهای و 13 مورد نیز بین مراکز درمانی است.
اسدی یاد آور شد: از کل ماموریت های انجام شده در طول طرح امداد تابستانی 16 هزار و 948 مورد به بیمارستان های استان انتقال یافته و بستری شدند.
رییس اورژانس گیلان با اشاره به رشد 28 درصدی تعداد ماموریت های انجام شده در کمپ های سلامت تابستانی، گفت: 863 مورد از ماموریت های این مرکز مختص کمپ های ساحلی، امداد رسانی در خصوص حوادث غرق شدگی و مراجعات مردمی به منظور دریافت سایر اقدامات فوریت های پزشکی بود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: از این تعداد، 108 مورد نیز در خصوص حوادث دریا و یا خارج از طرح های سالم سازی دریا و رودخانه ها انجام گرفت.
به گزارش ایسنا؛ طرح امداد تابستانی همزمان با سراسر کشور از 11 خرداد ماه آغاز شد و هفتم مهرماه سال جاری پایان یافت.
انتهای پیام
نظرات