به گزارش ایسنا، توافق نامه گسترش و توسعه خط ۶ متروی تهران با حضور علی امام ،مدیر عامل این شرکت، رسول کشت پور، شهردار منطقه ۲، مدیر عامل شرکت توسعه مجتمع های ایستگاهی متروی تهران، معاون سازمان املاک و مستغلات شهرداری تهران، مجری و پیمانکار پروژه خط ۶ متروی تهران امضا شد.
علی امام در این مراسم با بیان اینکه گسترش زیر ساختهای حمل و نقل عمومی خصوصاً زیرساختهای شبکه ریلی که از اولویتهای مدیریت شهری و شرکت راه آهن شهری تهران و حومه (مترو) به شمار میآید،گفت: با تخصیص اعتبار غیر نقدی جهت تامین منابع مورد نیاز کارگاهی و تجهیز زیرساختها ؛ می توان روند تکمیل و بهره برداری از خط ۶ مترو را سرعت بخشید.
وی افزود: ۴ ایستگاه نیمه بخش میانی خط ۶ مترو به طول ۶ کیلومتر که از این میان ایستگاههای تربیت مدرس، شیخ فضل الله، مرزداران، یادگار امام در حوزه استحفاظی منطقه ۲ قرار دارند؛ با امضا و تبادل این توافقنامه، روند احداث آنها با سرعت بیشتری انجام می شود.
مدیر عامل شرکت راه آهن شهری تهران و حومه (مترو)با تاکید بر اهمیت تسریع در آماده سازی خطوط ۶ و ۷ متروی تهران، بیان کرد: به دلیل کمبود منابع لازم برای اجرای پروژههای حمل و نقل عمومی، زیر ساختهای مورد نیاز به کندی احداث می شوند لذا شهروندان در ترددهای خود به زحمت می افتند، به همین دلیل امیدواریم با انعقاد این توافقنامه شرایط جهت سرعت بخشیدن به احداث و بهره برداری خطوط مترو بهتر شود.
وی با تاکید بر اینکه تسریع در روند پیشرفت اجرای پروژههای مترو و توسعه حمل و نقل عمومی از اولویت بالایی برخوردار است، تصریح کرد: با منابع غیر نقدی که شهرداری منطقه ۲ در اختیار پیمانکار پروژه قرار می دهد به زودی شاهد اتفاقات فرخنده ای برای شهروندان تهران خواهیم بود.
به گفته مدیر عامل شرکت راه آهن شهری تهران و حومه (مترو) تا شش ماه آینده ۴ کیلومتر از نیمه میانی خط ۶ متروی تهران با ۴ ایستگاه وارد مدار بهره برداری خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه توسعه حمل و نقل عمومی همواره از مطالبات به حق شهروندان بوده است چرا که علاوه بر تسهیل تردد باعث کاهش ترافیک و آلودگی هوا می شود، گفت: برای تکمیل خط ۶ و ۷ به بیش از ۵ هزار میلیارد تومان نیاز داریم که امیدواریم با همکاری شهرداران مناطق و سایر مجموعه ها، این خطوط هر چه سریعتر تکمیل و راه اندازی شود، چرا که هر قدم یا کمکی که در توسعه و تکمیل زیر ساختهای حمل و نقل عمومی صورت گیرد به راه اندازی و بهره برداری هر چه سریعتر خطوط در حال احداث کمک خواهد کرد و شرایط بهتری برای تردد شهروندان ایجاد خواهد شد.
امام اظهار امیدواری کرد: با کمک شهرداری منطقه ۲ عقب ماندگیهای ناشی از کمبود منابع در بخش تجهیزاتی این ایستگاهها برطرف می شود تا با راه اندازی این ایستگاه ها بتوانیم سر فاصله حرکتی قطارها از ۲۵ دقیقه به ۱۰ دقیقه کاهش دهیم.
به گزارش روابط عمومی و بین الملل شرکت راه آهن شهری تهران و حومه (مترو)، وی با اشاره به اینکه بخش ساختمانی و فیزیکی نیمه میانی و شمالی خط ۶ ، بیش از ۹۰ درصد پیشرفت دارد، گفت: متاسفانه عقب ماندگی های بسیاری از دوره قبل در بخش تجهیزات در این بخش داریم که با برنامه ریزیهای خود تلاش خواهیم کرد تا هرچه سریعتر باقیمانده بخش ساختمانی تکمیل شده و بخش تجهیزاتی نیز آماده شود.
امام اظهار امیدواری کرد که با راه اندازی خط ۱۰ به طول ۴۱ کیلومتر در شمال تهران اقدام راه گشای دیگری نیز در راستای کاهش ترافیک و آلودگی هوا برداشته شود.
انتهای پیام
نظرات