• یکشنبه / ۳۱ شهریور ۱۳۹۸ / ۱۶:۳۳
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد خبر: 98063115814
  • خبرنگار : 71191

سفیر اسپانیا در نمایشگاه "میراث باستان‌شناسی اسپانیا" مطرح کرد:

سفر اسپانیایی‌ها به ایران دو برابر شده

سفر اسپانیایی‌ها به ایران دو برابر شده
تصویر آرشیوی است

سفیر اسپانیا در تهران گفت: اسپانیا جایگاه چهارم را در بین کشورهای اروپایی دارد که بیشترین تعداد گردشگر را به ایران می‌فرستد و سالانه این تعداد دو برابر می‌شود.

به گزارش ایسنا، ادواردو لوپز بوسکتس ـ سفیرپادشاهی اسپانیا در ایران ـ در نشست افتتاح نمایشگاه «میراث باستان‌شناسی اسپانیا» که یکشنبه ۳۱ شهریور در موزه ملی ایران برگزار شد، با یادآوری این‌که گردشگران اسپانیایی معمولاً در آغاز فصل پاییز و بهار به ایران می‌آیند، گفت: بیشتر آن‌ها از شهرهایی مانند کاشان، اصفهان و یزد و همچنین برخی از شهرهای دیگر بازدید می‌کنند که در شناخت میراث فرهنگی ایران تاکنون تاثیر بسزایی داشته است. اهمیت گردشگری تاریخی در این است افرادی که به این سمت می‌آیند سطح دانش‌شان کمک زیادی در سفرشان به ایران کرده است.

سفیر اسپانیا در تهران همچنین تبدیل سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به وزارتخانه را اتفاقی مهم دانست و انتخاب علی‌اصغر مونسان به عنوان وزیر و طالبیان، ‌ معاون میراث فرهنگی این وزارتخانه را تبریک گفت و تاکید کرد: این اتفاق برای دولت اسپانیا بسیار مهم است.

وی با بیان این‌که ایران با تنوع گسترده‌ی تاریخی‌اش وزارتخانه‌ای که مشخصا به موضوع گردشگری و میراث فرهنگی بپردازد نیاز داشت، گفت: روابط دو جانبه بین ایران و اسپانیا در سطح خوبی است، در حوزه‌های سیاسی، فرهنگی و حتی اقتصادی روابط مناسبی داریم، هرچند سطح روابط اقتصادی دو کشور کاهشی شده است.

به گفته‌ی او، برای همکاری‌های فرهنگی یک عنصر اصلی یعنی میراث فرهنگی نیاز است که بتواند به سایر ملل و کشورها نشان دهد توریسم فرهنگی اصلی‌ترین حوزه است.

سفیر اسپانیا در تهران، دو بازوی این همکاری مشترک را موزه ملی ایران و موزه ملی «الیکانته» در اسپانیا معرفی کرد و افزود: در موزه ملی ایران باید بر اهمیت جهانی موزه الیکانته اشاره کنیم،   اهمیت این موزه باستان شناسی (الیکانته) در این حد است که انعطاف بالا، ظرفیت و توانایی‌هایش با انطباقِ شرایط قابل تحقق است. معمولاً گرایش کلی موجود در حوزه تبادلات فرهنگی، برگزاری نمایشگاه عکس است، چون بسیاری از جابه‌جایی‌ها در این شرایط عبور از مرزها را نمی‌طلبد، اما کار ارزشمند و سخت در این موقعیت، جابجایی قطعات و اشیای ارزشمند مانند دو نمایشگاه ایران و الیکانته است که باید نسبت به این کار با حجم بالا، تاکید کرد.

بوسکتس با تأکید بر این‌که یک دانش ویژه و خاص در منطقه الیکانته و حوزه گردشگری و توریسم وجود دارد که آمادگی زیادی در آن هست، بیان کرد: از این منطقه برای تبادلات ارتباطات با کشورهای دیگر و همچنین در کنار دریا می‌توان استفاده کرد، مانند تبادلات با تهران که ظرفیتی را ایجاد می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha