• سه‌شنبه / ۱۲ شهریور ۱۳۹۸ / ۱۵:۴۰
  • دسته‌بندی: ادبیات و کتاب
  • کد خبر: 98061206584
  • خبرنگار : 71573

انتشار فراخوان جایزه «گنجینه پژوهشی ایرج افشار»

انتشار فراخوان جایزه «گنجینه پژوهشی ایرج افشار»

فراخوان پنجمین و ششمین دوره جایزه «گنجینه پژوهشی استاد ایرج افشار» منتشر شد.

به گزارش ایسنا، بر اساس اعلام هیأت امنای گنجینه پژوهشی ایرج افشار، فارغ التحصیلان دوره‌های کارشناسی ارشد و دکتری کتابداری و اطلاع‌رسانی (علم اطلاعات و دانش‌شناسی) و نیز رشته‌های دیگری که موضوع پایان‌نامه‌های آن‌ها به گونه‌ای با تحقیقات استاد ایرج افشار ارتباط مستقیم دارد، می‌توانند در پنجمین و ششمین دوره «جایزه گنجینه پژوهشی استاد ایرج افشار» شرکت کنند.  البته در داوری این جایزه، حق تقدم همچنان با موضوع کتابداری و اطلاع‌رسانی خواهد بود.

متقاضیان باید از پایان‌نامه خود در سال ۱۳۹۷ دفاع کرده باشند و گواهی پایان دوره تحصیلات‌شان صادر شده باشد.

موضوع‌های مرتبط نیز شامل این موضوعات است:

۱) نسخه‌شناسی و نسخه‌پژوهی 

۲) تصحیح متون فارسی 

  ۳) جامعه‌شناسی و روان‌شناسی مطالعه و کتابخوانی 

  ۴) مخاطب‌شناسی و مخاطب‌پژوهی کتاب و نشر

۵) ترویج و توسعه فرهنگ ایرانی  

۶) راه‌های تقویت و گسترش زبان فارسی

۱۵ مهرماه نیز آخرین  مهلت نهایی ارسال پایان‌نامه اعلام شده است، علاقه‌مندان می‌توانند در این بازه زمانی پایان‌نامه‌های خود را به نشانی پستی تهران، نیاوران، کاشانک، مرکز دائره‌المعارف بزرگ اسلامی(مرکز پژوهش‌های ایرانی و اسلامی)، دفتر گنجینه پژوهشی ایرج افشار ارسال کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha