• یکشنبه / ۱۰ شهریور ۱۳۹۸ / ۱۶:۴۹
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 98061005322
  • خبرنگار : 71505

واکنش استاندار تهران به درآمد روزانه 1.5 میلیاری متکدیان

واکنش استاندار تهران به درآمد روزانه 1.5 میلیاری متکدیان

استاندار تهران درخصوص درآمد روزانه 1.5 میلیارد متکدیان در تهران گفت‌: دولت و نهادهای حمایتی بارها اعلام کردند که از خانواده‌ کودکان متکدی حمایت و برای آنها مقرری تعیین می‌کند اما رقم‌هایی که از محل تکدی گری نصیب آنها می‌شود بالاتر است و برهمین اساس این افراد به‌رغم جمع آوری، بار دیگر به این کار برمی‌گردند.

به گزارش ایسنا، انوشیروان محسنی بند پی در جمع خبرنگاران در خصوص درآمد 1.5 میلیارد تومانی متکدیان در تهران در هر روز،  گفت: درباره این که چه میزان مردم تهران به متکدیان به صورت روزانه کمک می‌کند موضوعی است که بهزیستی چون با متکدیان با ارتباط است و  اقدامات لازم برای سازمان دهی آنها برعهده دارد قطعا اطلاعات بهزیستی به واقعیت و حقیقت نزدیک است.

وی افزود: آن زمانی که ما در سازمان بهزیستی بودیم بررسی‌های انجام داده بودیم که هر متکدی بین 2 تا 5 میلیون تومان درآمد دارد هنگامی که از خود آنها در خصوص درآمدشان صحبت می‌شد همین رقم‌ها را اذعان و اعلام کردند که غروب‌ها ما جمع آوری می‌شویم روسای باندها پول‌های ما را می‌گیرند و مقدار کمی به ما می‌دهند.

استاندار تهران تاکید کرد که دولت و نهادهای حمایتی بارها اعلام کردند که هر خانواده‌ای که به علت عدم تمکین مالی فرزندنش در خیابان مشغول تکدی گری شود حاضر است که مخارج آن را پرداخت کند و کمیته امداد نیز اعلام کرده که برای آنها مقرری تعیین می‌کند اما رقم‌هایی که از محل تکدی گری نصیب آنها می‌شود بالاتر است و برهمین اساس است که این افراد حتی پس از جمع آوری ، بار دیگر به این کار برمی‌گردند.

به گفته وی، روند توانمند سازی متکدیان به ویژه کودکان استمرار پیدا خواهد کرد و طرحی که آغاز شده ادامه پیدا می‌کند البته این اقدامات باید همراه با فرهنگ سازی باشد و باید نسبت به برگشت آنها به چرخه زندگی عادی و تحصیل اقدامات لازم انجام شود.

استاندار تهران در پاسخ به این سوال که روند برخورد با گروه‌های مافیای تکدی‌گری و  ساماندهی این افراد چگونه خواهد بود گفت: موضوع تکدی‌گری در چند جبهه پیگیری می‌شود و یکی از آنها که از اهمیت زیادی برخوردار است موضوع مبارزه با قاچاق کودکان است در همین راستا با وزارت امور خارجه جلسات مشترکی برگزار کردیم و نهایتا مقرر شد کودکانی که پدر و مادرشان  در کشور حضور ندارند و از اتباع کشورهای دیگر هستند به کشورشان برگردانده شوند و از سوی دیگر نیز مبارزه با گروه‌های قاچاق که کودکان را از هرات و کابل برای تکدی‌گری به تهران می آورند در دستورکار قرار گرفته است.

محسنی بندپی تاکید کرد:  80 درصد کودکان خیابانی از اتباع خارجی هستند و این رقم نسبت به گذشته افزایش پیدا کرده است لذا هدفگذاری ما مبارزه با قاچاق کودکان از کابل و هرات به تهران است و باید تدبیری اتخاذ کنیم این کودکان به کشور خود برگردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha