• پنجشنبه / ۱۷ مرداد ۱۳۹۸ / ۰۸:۴۳
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 98051708710
  • خبرنگار : 71591

ترجیح می‌دهیم با یک روبات جایگزین شویم!

ترجیح می‌دهیم با یک روبات جایگزین شویم!

تحقیقات و نظرسنجی‌های اخیر نشان می‌دهد که بیشتر افراد شاغل ترجیح می‌دهند در صورت تغییرات شغلی ناشی از پیشرفت تکنولوژی، بجای یک انسان دیگر، یک روبات جایگزین آنها شود.

به گزارش ایسنا، به‌تازگی نتایج تحقیقات و نظرسنجی‌های صورت گرفته توسط کارشناسان و متخصصان دانشگاه فنی مونیخ در آلمان نشان می‌دهد که افراد شاغل از جایگزین شدن توسط روبات‌ها و دستگاههای مبتنی بر هوش مصنوعی استقبال بسیار بیشتری نسبت به جایگزین شدن با افراد شاغل دیگر از خود نشان خواهند داد.  

با توجه به گسترش روزافزون فناوری‌های نوینی همچون هوش مصنوعی (artificial intelligence)  و یادگیری ماشینی (machine learning) در صنایع و حوزه‌های مختلف تکنولوژی و غیره، بسیاری از شرکت‌های فعال در عرصه‌های گوناگون معتقدند که این فناوری‌ها به صورت کامل فعالیت‌هایشان را تحت‌تاثیر قرار خواهد داد، به گونه‌ای که دیگر نیازی به وجود چنین استارتاپ و شرکت‌هایی در جهان نخواهد بود و کارکنان آنها نیز با روبات و رایانه‌های مجهز به هوش مصنوعی جایگزین خواهند شد.

پیشتر تحقیقات و بررسی‌های انجام شده نشان می‌داد که بالغ بر ۴۱ درصد از شرکت‌های فعال در بریتانیا از توسعه زودهنگام و سریع فناوری‌های نوین همچون هوش مصنوعی واهمه دارند چراکه بر این باورند که این فناوری‌ها تا پنج سال آینده جای منابع انسانی، کارشناسان، متخصصان و تمامی تجهیزات موردنیاز آنها را خواهد گرفت و به عبارتی دیگر هوش مصنوعی در آینده‌ای نزدیک موجب از بین رفتن تجارت و کسب و کار آنها خواهد شد.   اما حالا تازه‌ترین نتایج نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که افراد شاغل جایگزین شدن با روبات را به انسان‌های دیگر ترجیح می‌دهند چراکه بر این باورند در این صورت، کار آنها به بهترین شکل ممکن انجام خواهد شد و از لحاظ روحی و روانی نیز به خاطر به وجود آمدن حس رقابت، کمتر اذیت خواهند شد.  

به گفته بسیاری از کارشناسان و تحلیلگران، آن دسته از شرکت‌هایی که تاکنون به بهره‌گیری از فناوری‌های نوین همچون هوش مصنوعی در کسب و کار خود فکر نکرده‌اند، در خطر نابودی بیشتری قرار دارند چراکه آینده شرکت‌های تجاری و کسب و کارهای موفق به فناوری‌های جدید تعلق خواهد داشت و صاحبان مشاغل و شرکت‌های کوچک با استراتژی‌های قدیمی حرفی برای گفتن نخواهند داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha