• شنبه / ۹ شهریور ۱۳۹۸ / ۱۲:۱۸
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 98060904413
  • خبرنگار : 71591

ایلان ماسک:

هوش مصنوعی، نیروی انسانی را تهدید می‌کند

هوش مصنوعی، نیروی انسانی را تهدید می‌کند

ایلان ماسک به تازگی برآورد و اعلام کرده است که توسعه هوش مصنوعی در سال‌های آتی می‌تواند بسیاری از مشاغل و نیروهای انسانی را نابود کند.

به گزارش ایسنا، ایلان ماسک، موسس و مدیرعامل شرکت تسلا که در سال‌های اخیر در عرصه تولید و توسعه خودروهای خودران، برقی و همچنین سایر دستاوردهای مبتنی بر فناوری هوش مصنوعی (Artificial intelligence) فعالیت‌های وسیع و گسترده ای داشته است، به تازگی برآورد و اعلام کرده است که توسعه هوش مصنوعی قادر خواهد بود در سال های آینده مشاغل متعددی را از بین ببرد.

با توجه به گسترش روزافزون فناوری‌های نوینی همچون هوش مصنوعی (artificial intelligence)  و یادگیری ماشینی (machine learning) در صنایع و حوزه‌های مختلف تکنولوژی و غیره، بسیاری از شرکت‌های فعال در عرصه‌های گوناگون معتقدند که این فناوری‌ به صورت کامل فعالیت‌هایشان را تحت‌تاثیر قرار خواهد داد، به گونه‌ای که دیگر نیازی به وجود نیروهای انسانی در شرکت‌ نخواهد بود و کارگران،کارمندان و متخصصان نیز همگی با روبات و رایانه‌های مجهز به هوش مصنوعی جایگزین خواهند شد.

البته این در حالیست که بسیاری دیگر از کارشناسان فعال در حوزه فناوری خاطرنشان کرده بودند که هوش مصنوعی هرگز تهدیدی برای نیروهای انسانی شاغل در شرکت‌ها و حوزه های مختلف نخواهد بود و تنها به افراد کمک می کند تا به صورت هوشمندانه تر، سریع‌تر و بهینه‌تری کار و فعالیت های موردنظر خود را انجام دهند.

بر اساس گزارش فاکس نیوز، حالا خبری که از سوی ایلان ماسک، موسس و مدیرعامل شرکت تسلاموتورز آمریکا منتشر شده است، بسیاری از منتقدان فناوری‌های نوین همچون یادگیری ماشینی و هوش مصنوعی را به تکاپو واداشته و جنجال‌های بسیاری را در فضای مجازی ایجاد کرده است.

وی در جایی دیگر از سخنان و اظهارات اخیر خود همچنین عنوان کرده است: هوش مصنوعی تا جایی پیشرفت و تکامل پیدا خواهد کرد که در صورت ضعف و سواستفاده در نهادهای مسئول، از کنترل انسان نیز خارج خواهد شد.

پیشتر نیز مدیر ارشد شرکت مایکروسافت اذعان کرده بود که هیچ جای نگرانی در خصوص پیشرفت هوش مصنوعی در جهان وجود ندارد چراکه این فناوری قادر خواهد بود در بهترین حالت ممکن، به ارتقا و بهبود سطح کیفی طراحی و تولید محصولات مختلف کمک کند بنابراین هرگز جایگزین نیروهای انسانی و متخصص همچون مهندسان، پزشکان، اساتید دانشگاه، معلمان، پژوهشگران، روانشناسان، جراحان و غیره نخواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha