به گزارش ایسنا، سید عزیز آشنا با بیان اینکه داوطلبان میتوانند از روز یکشنبه (13 مرداد 1398) برای دریافت کارت ورود به جلسه آزمون به سایت www.hrtc.ir مراجعه کنند اعلام کرد، باجههای رفع نقص نیز از روز سهشنبه (15 مرداد 1398) در محلهایی که آدرس آنها بر روی سایت www.hrtc.ir اعلام میشود آغاز به کار میکنند و لازم است داوطلبان پس از دریافت کارت شرکت در آزمون آن را به دقت مطالعه نموده و در صورت هرگونه مغایرت، در تاریخهای اعلام شده به باجههای رفع نقص در سراسر کشور مراجعه نمایند.
وی با اعلام اینکه سوالات آزمون در دو بخش عمومی و تخصصی طراحی شده است گفت: در بخش عمومی 105 سوال و در بخش تخصصی نیز 60 سوال و مجموعا 165 سوال در این آزمون در اختیار داوطلبان قرار میگیرد و آنان مجموعا 180 دقیقه(3 ساعت) برای پاسخگویی به این سوالات زمان خواهند داشت.
آشنا به داوطلبان توصیه کرد که یک ساعت پیش از شروع آزمون در محل حوزهها حضور داشته باشند و با توجه به مسافت و ترافیک به گونهای برنامهریزی نمایند که در زمان مقرر در محل حوزههای آزمون حضور یابند. برای شرکت در آزمون، داوطلبان لازم است کارت شرکت در آزمون را که از سایت مرکز آزمون جهاد دانشگاهی پرینت گرفتهاند به همراه کارت ملی و یا شناسنامه عکسدار به همراه داشته باشند.
وی گفت: پس از اعلام نتایج چند برابر ظرفیت این آزمون، افراد معرفی شده در این مرحله باید برای تکمیل مدارک خود به محلهایی که از طریق سایت مرکز آزمون اعلام میشود مراجعه نمایند تا پس از تکمیل مدارک برای شرکت در آزمون عملی معرفی شوند.
مدیر مرکز آزمون جهاد دانشگاهی خاطرنشان کرد: پس از برگزاری آزمون عملی، اسامی پذیرفته شدگان نهایی بر اساس محاسبه امتیازات آزمون کتبی و آزمون عملی و برابر قوانین و شرایط مربوطه از طریق سایت مرکز آزمون جهاد دانشگاهی و پروفایل داوطلبان به اطلاع آنها رسانده خواهد شد.
همچنین آشنا به داوطلبان توصیه کرد به دلیل ممنوعیت ورود تلفن همراه و هرگونه لوازم الکترونیکی به حوزههای آزمون، از همراه آوردن این وسایل به حوزههای آزمون خودداری نمایند.
انتهای پیام
نظرات