به گزارش ایسنا، بر اساس دادههای اداره ملی مدیریت بحران این کشور بین ۱ تا ۲۵ ژوئیه ایالت شمال غربی "خیبر پختونخوا" با ۲۵ کشته و ۲۱ زخمی بیشترین آسیبها و تلفات را از بارندگیهای اخیر متحمل شده است.
حوادث مرتبط با این بارندگیهای سیلآسا در ایالت شرقی "پنجاب" نیز ۲۳ کشته و ۳۶ زخمی و در دو ایالت "سند" و "بلوچستان" نیز در مجموع ۱۳ کشته و ۱۰ زخمی بر جای گذاشته است.
منطقه تحت کنترل پاکستانِ "کشمیر" نیز از آسیب سیلابهای اخیر در امان نمانده، به طوری که تنها ۷۰ خانه در این منطقه به طور کامل ویران شده و ۲۲ کشته و هفت زخمی نیز در این حوادث بر جای مانده است.
خرابیهای به جای مانده از پلها و جادهها منجر به مختل شدن ترافیک و همچنین توقف فعالیتهای اجتماعی و اقتصادی در مناطق سیلزده شده است. بارندگیهای شدید با ایجاد سیلابها، زیر آب بردن بسیاری از مناطق مسکونی و مسدود کردن فاضلابها زندگی مردم محلی را مختل کرده است.
پس از بارندگیهای شدید روز دوشنبه، مدارس "کراچی" در روز سهشنبه به منظور جلوگیری از بروز حوادث غیرمترقبه تعطیل اعلام شد و از مردم خواسته شد تا در موارد غیر ضروری از بیرون رفتن از خانه خودداری کنند.
مقامات محلی همچنین از ساکنان ساختمانهای قدیمی و ناایمن درخواست تخلیه هر چه سریعتر داشتهاند.
در بارانهای اخیر پاکستان حدود ۳۲۴ خانه نیز ویران شده و صدها نفر از مردم را آواره کرده است. مقامات و اداره ملی مدیریت بحران پاکستان حدود ۵۸۰ چادر ، هفت تُن مواد غذایی و ۸۰۰ پتو را برای خانوادههای آسیب دیده فراهم کردهاند.
اداره هواشناسی کشور برای هر چهار ایالت مذبور تا دوم اوت بارندگیهای سنگین و وقوع رعد و برق را پیشبینی کرده است و نگرانیها نسبت به تلفات و خسارات بیشتر جانی و مالی در مناطق آسیبپذیر افزایش یافته است.
بارانهای اخیر در اثر وزش بادهای موسمی که منبع اصلی بارندگیها در پاکستان در ماههای ژوئیه تا سپتامبر است، صورت میگیرند.
بنا بر گزارش خبرگزاری شینهوا، اداره هواشناسی پاکستان بارندگیهای بیش از حد معمول را در طول این فصل پیشبینی کرده و به عموم مردم توصیههایی نسبت به محافظت از خود در برابر حوادث ناشی از بارانهای شدید کرده است.
انتهای پیام
نظرات