به گزارش ایسنا، حیدر جهان بخش در افتتاحیه گردهمایی آموزشی تخصصی مدیریت سبز که در باشگاه فرهنگیان برگزار شد با بیان اینکه نوسازی مدارس توانست طی یکسال موضوع مدارس سبز را اشاعه دهد گفت: این طرح قبلا در وزارت علوم هم دنبال میشد اما نزدیک به شش برابر دانشگاههای کشور، در آموزش و پرورش طی یکسال اخیر موفق بودهایم.
وی افزود: امروز در مرحلهای قرار داریم که حدود یک سال از پایلوت این طرح گذشته و ۱۵ استان خدمات مربوط به مشاوره و هدایت طرح ها را دریافت میکنند. در این میان دانش افزایی و فراهم آوری پشتوانه های علمی کارگروههای مدیریت سبز حائز اهمیت است.
مدیر طرح ملی مدرسه سبز از ایجاد بانک اطلاعاتی نوسازی مدارس و مدیریت سبز خبر داد و گفت: راهبری مدیریت سبز شامل سه بخش اجرا، آموزش و ترویج و برنامه ریزی و مطالعات می شود. هفته آینده کلنگ زنی مدرسه سبز تهران انجام می شود و فاز اول طراحی مدرسه سبز سیستان و بلوچستان نیز در حال انجام است.
جهان بخش افزود: استانها بتدریج در حال پیوستن به طرح مدیریت سبز هستند. توصیه می کنیم علاوه بر مدارس و ادارات آموزش و پرورش، دستگاههای اجرایی دیگر نیز وارد امر آموزش مدیریت سبز شوند.
وی با بیان اینکه تهیه محتوای رسانهای و آموزشی در زمینه محیط زیست با محورهای موضوعی مصرف انرژی، آب و مدیریت پسماند در دستورکار است گفت: تامین تجهیزات لازم نیز دنبال میشود و به عنوان مثال ابلاغ نامه تهیه و خرید دستگاههای بیوکمپوستر به استان هایی از جمله سمنان ارسال شده است.
به گزارش ایسنا، سعید سمنانیان، استاد فیزیولوژی دانشگاه تربیت مدرس نیز ضمن برشماری مضرات مصرف پلاستیک در جهان، راهکاری عملیاتی ارائه و اظهار کرد: ممنوعیت مصرف و فروش مواردی چون بطری آب پلاستیکی، لیوان، قاشق، چنگال، بشقاب و در کل ظروف غذای یکبار مصرف و پاکتهای نایلونی در ستاد، ادارات و مدارس آموزش و پرورش باید به جد دنبال شده و در دستورکار قرار بگیرد.
وی افزود: این امر مشکل است اما محال نیست، باید ذهن ها را عوض و چشم ها را بشوییم. باید مطالبه گر باشیم.
انتهای پیام
نظرات