• سه‌شنبه / ۱ مرداد ۱۳۹۸ / ۱۳:۰۸
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 98050100321
  • خبرنگار : 71548

مسیح مهاجری و یک تصمیم اجباری/روزنامه جمهوری اسلامی کوچک شد!

مسیح مهاجری و یک تصمیم اجباری/روزنامه جمهوری اسلامی کوچک شد!

به دنبال مشکلات اقتصادی و بحران کاغذ، روزنامه «جمهوری اسلامی» نیز از روز سه‌شبه (اول مرداد ماه) در قطع کوچک‌تری منتشر شد.

به گزارش ایسنا، در پی افزایش مشکلات کاغذ، روزنامه «جمهوری اسلامی» نیز به جرگه روزنامه‌هایی پیوست که برای ادامه حیات مجبور به کوچک کردن قطع خود شد.

مسیح مهاجری، مدیرمسوول روزنامه «جمهوری اسلامی» در یادداشتی در این زمینه نوشته است:

«روزنامه جمهوری اسلامی از امروز در قطع کوچک منتشر می‌شود. این، یک تصمیم اجباری است که به خاطر گرانی کاغذ و با هدف صرفه‌جویی در هزینه‌ها گرفته شده و شرایط نامناسب اقتصادی کشور ما را به این تصمیم رسانده است. 

مایل نیستیم شرایط اقتصادی نامناسب کشور را فقط به تحریم‌ها نسبت بدهیم، زیرا قاطعانه معتقدیم اگر ساز و کار نظارتی دقیقی در کشور وجود داشته باشد، حتی در شرایط تحریم هم می‌توان کشور را بدون چنین مشکلاتی اداره کرد. مشکل کاغذ، فیلم، زینک، مرکب و سایر هزینه‌های انتشار روزنامه، از عوارض فسادی است که در لایه‌های مختلف مدیریتی کشور جا خوش کرده و دست واسطه‌ها را برای سوءاستفاده‌های کلان باز گذاشته است. این فساد، در تمام بخش‌ها قابل مشاهده است و مافیای واردات کاغذ و سایر اقلام چاپ یکی از آنهاست. متاسفانه تولید داخلی کاغذ نیز در پیچ و خم بی‌عملی‌ها تعطیل شده است. 

به نظر می‌رسد عقب‌نشینی اجباری ما مطبوعاتی‌ها در برابر این مافیا منحصر به یک مرحله نیست. در این مرحله ما ناچار شده‌ایم قطع روزنامه را کوچک کنیم، کاری که ما را وادار کرد احساس کنیم، وضعیت نامناسب اقتصادی، ما را هم کوچک کرده است. خدا کند شرایط به‌گونه‌ای رقم بخورد که مجبور نشویم تن به تحمیل‌های مراحل بعدی نیز بدهیم که انتهای آن تعطیلی روزنامه است. روزنامه جمهوری اسلامی به دلیل اینکه غیر دولتی است و به درآمد آگاهی‌هایی که چاپ می‌کند، متکی است، در مقطع کنونی که هجوم افزایش قیمت‌های اقلام چاپ و سایر هزینه‌ها مجالی برای نفس کشیدن باقی نگذاشته، سخت نیازمند همراهی و همدلی خوانندگان وفادار خود است. تا آنجا که در توان داریم با راه‌کارهایی از قبیل صرفه‌جویی‌های ویژه اقتصاد مقاومتی، برای ادامه انتشار این روزنامه تلاش می‌کنیم. خدا کند مدیریت کشور بتواند با نظارت قاطعانه بر امور و توجه لازم به بخش فرهنگ، ما مطبوعاتی‌ها و اصحاب فرهنگ را از خطرهای در کمین نشسته، برهاند.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۰۵-۰۱ ۱۵:۰۵

شايد بهتر باشد نسبت به رويه و نحوه فعاليت هم تجديد نظري انجام شود. هر چند كه ممكن است براتون سخت باشه. بالاخره چهل ساله داريد يك كاري را تكرار مي كنيد