• دوشنبه / ۲۴ تیر ۱۳۹۸ / ۰۳:۲۱
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 98042312155
  • خبرنگار : 80001

کوه‌تراشی در لواسان جلو چشم مقامات محلی!

کوه‌تراشی در لواسان جلو چشم مقامات محلی!

رئیس کارگروه راه و شهرسازی گفت: متأسفانه ویلاسازی، ساخت و ساز غیرمجاز، تراشیدن کوه‌ها و دست‌اندازی به منابع طبیعی و محیط زیست در لواسان شدت گرفته و مقام‌های محلی و دستگاه‌های اجرایی، اقدامی جدی برای جلوگیری از این اقدامات نشان نمی‌دهند.

حسین معصوم در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: ساخت و سازها در منطقه لواسان بر اساس توافق بین مرجع صدور پروانه و متقاضی انجام می‌شود که آن هم انواع و اقسامی دارد؛ گاهی متقاضیان با مقام محلی توافق می‌کنند و گاهی در شورای برنامه‌ریزی استان، مجوز نهایی را اخذ می‌کنند. اگر هم کسی شکایت کند، به او می‌گویند که آن‌جا طرح هادی ندارد. وی افزود: طرح هادی باید در منطقه به سرعت به تصویب برسد و با کسانی که تخلف یا اغماض می‌کنند برخورد شود. همه این مسائل به این علت است که مهلت طرح هادی در بعضی از روستاهای لواسان منقضی شده یا در حال مطالعه است که مطالعه نیز به طول انجامیده و به مرحله تصویب نرسیده است.

وی ادامه داد: همین حالا برخی در حال شکافتن کوهها در منطقه هستند و برای ساخت و ساز مجوز می‌دهند. وقتی مراقبت را بیشتر می‌کنیم، آنها به پشت کوه می‌روند و آن‌جا فعالیت خود را ادامه می‌دهند.

رئیس کارگروه راه و شهرسازی با بیان اینکه انواع و اقسام تخلفات به نفع زمین‌خواران و سازندگان غیرمجاز سرعت گرفته است گفت: بهانه دستگاه‌ها برای عدم برخورد این است که ما امکانات و نیروی انسانی نداریم. اگر مسئولی هم بخواهد جلوی سازندگان را بگیرد با شکایت علیه‌ او پرونده‌سازی می‌کنند.

دستگاه‌ها آن‌طور که باید اراده‌ای برای مقابله با زمین‌خواری و کوه‌خواری در لواسان ندارند

معصوم با بیان این‌که کسانی که بر اجرای قانون در حوزه‌های ساخت و ساز پافشاری می کنند مورد حمایت قرار نمی گیرند گفت: زمین‌خواران و سازندگان غیرمجاز به قدرت و ثروت متصل هستند. در سوی دیگر کسانی که از تخلفات جلوگیری می‌کنند جایگاهی در نظام اداری ندارند و سریع حذف می‌شوند.

به گفته وی، امروز دستگاه قضائی بر جلوگیری از اتفاقات لواسان علاقه‌مند است و برای آن وقت می‌گذارد. حتی مسؤولان قضائی، دستگاه‌های اجرایی را هماهنگ می‌کنند که وسط میدان بیایند؛ در حالی که باید برعکس باشد. دستگاه‌ها آن‌طور که باید اراده‌ای برای مقابله با زمین‌خواری و کوه‌خواری در لواسان ندارند.

گیت ورودی باستی‌هیلز تخریب شد

وی درباره تخریب گیت ورودی شهرک «باستی‌هیلز» که در روزهای اخیر به دستور رئیس حوزه قضائی لواسان انجام شده است گفت: ساخت و سازهایی از نوع باستی‌هیلز به صورت شهرک نیستند. وقتی در یک شهر، مجموعه‌ای ساخته می‌شود، مالک اجازه ندارد برای عموم، دیوار بالاتر از یک متر و ۷۰ سانتی‌متر ایجاد کند؛ مگر این‌که مجوز شهرک داشته باشد. ساخت دیوار بلند، ایجاد گیت ورودی و فاصله ایجاد کردن به اشرافیت ساکنان می‌انجامد و عارضه‌های اجتماعی وسیعی را دامن می‌زند که از همه جهت شایسته کشور نیست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۰۴-۲۴ ۱۰:۱۴

باید خدمت شما عرض کنم یک خانواده هنگامی که بخواهد خودش را به رودخانه اطراف تهران برساند با ساخت و ساز های متنوع و البته در حریم رود خانه مواجه می شود. به طوری که به جرات تا شعاع صد کلیومتری تهرا ن هیچ دسترسی به فضای طبیعی (مگر اینکه کرایه پرداخت کنی) وجود ندارد . این را گفتم که بدانید چه بلائی سر طبیعت ما آورده اند آن طور که غیر قابل جبران است و نمی دانم به کجا باید رفت .

avatar
۱۳۹۸-۰۴-۲۴ ۱۳:۳۴

" . . . ساخت دیوار بلند، ایجاد گیت ورودی و فاصله ایجاد کردن به اشرافیت ساکنان می‌انجامد و عارضه‌های اجتماعی وسیعی را دامن می‌زند . . . " مالکین و ساکنین منطقه موردنظر درحال حاضر اصلا اشرافیت ندارند و مقام قضایی محترم با صدور این دستور اقدام پیشگیرانه انجام دادند بسیار جای تشکر