• یکشنبه / ۹ تیر ۱۳۹۸ / ۱۴:۰۰
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 98040904476
  • منبع : بی بی‌ سی

لرزیدن آنگلا مرکل؛ چرا مردم آلمان حامی او هستند

لرزیدن آنگلا مرکل؛ چرا مردم آلمان حامی او هستند

آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان، در بین کسانی که او را در این کشور تحسین می‌کنند، به "موتی" (مامان) معروف است. بسیاری با پیام‌های خود از او در حالی که در مراسمی با حضور رئیس جمهور آلمان شروع به لرزیدن کرد، حمایت کردند.

به گزارش ایسنا، لرزش غیرقابل کنترل خانم مرکل در حالی که در مراسمی در برلین در کنار فرانک والتر‌اشتاین مایر، رئیس جمهور ایستاده بود، دومین باری بود که در کمتر از دو هفته اخیردر انظار عمومی اتفاق افتاد.

این بار لرزش مرکل دو دقیقه طول کشید و ظاهرا وضعیتش به سرعت روبراه شد. پس از آن او به جلسه پارلمان رفت و برای شرکت در نشست سران گروه ۲۰ و ملاقات با سایر رهبران جهان راهی ژاپن شد.

لرزیدن مرکل در جریان این مراسم در صفحه نخست روزنامه آلمانی بیلد، منتشر شد. اما بسیاری از روزنامه‌های دیگر آلمان تنها به انعکاس خبری کوتاه از آن اکتفا کردند.

محدودیت در افشای سلامت سیاستمداران به نگرانی عمومی آلمان‌ها برای حفظ حریم شخصی مرتبط است. آلمان‌ها به دلیل نظارت‌های مداخله جویانه حکومت نازی‌ها و کمونیست‌ها در قرن بیستم، دچا شوک هستند.

برتولد کوهلر، از سردبیران روزنامه محافظه کار فرانکفورت الگماینه زایتونگ، نوشت: "لاشخورها قبلا در فضای اینترنت به حرکت درآمدند. خوشحال از این که مرکل از نظر فیزیکی به پایان رسیده است. او (خانم مرکل) می‌تواند صداهای ناهنجارآنها را نادیده بگیرد."

به هرحال کوهلر گفته تعجبی ندارد که نسبت به سلامتی رهبر نگران بود.

سردبیر روزنامه فرانکفورت الگماینه اظهارنظر کوتاه سخنگوی خانم مرکل که گفته "او خوب است "را به چالش کشیده است.

مرکل اعلام کرده که قصد دارد در سال ۲۰۲۱، زمانی که دوره چهارم صدراعظمی‌اش به پایان می‌رسد، سیاست را کنار بگذارد.

او از سال ۲۰۰۵ پست‌های مهمی را در اختیار دارد، استرس قابل ملاحظه و برنامه فشرده‌ای را در این مدت تحمل کرده است.

مرکل سال گذشته به هفته نامه دی تسایت گفت: "می‌توانم برای ۵ یا ۶ روز کم خوابی را تحمل کنم. اما بعد به یک روزاحتیاج دارم که ۱۰ یا ۱۲ ساعت بخوابم."

جوتا بیلیگ، مجری کانال تلویزیونی آر‌تی‌ال گفته خوب است که بگذاریم مرکل مسائل مربوط به سلامتی‌اش را خصوصی نگه دارد. همانطوری که بقیه این کار را می‌کنند، اما چنین مسئله ای به این سادگی هم نیست.

به گفته بیلیگ "صدراعظم مثل هر آدم معمولی نیست. سلامتی‌اش یک مسئله سیاسی است."

مرکل کم شدن آب بدنش را عامل لرزش اولش در جریان دیدار با رئیس جمهور اوکراین عنوان کرد.

او در ۱۸ ژوئن گفت که در یک روز گرم قهوه زیادی نوشیده بود، اما آب کمی خورده بود.

روز بعد او در شهر گسلار با مردم محلی دیدار کرد و با آن‌ها سلفی گرفت.

رسانه‌های آلمان به نقل از پزشکان گمانه زنی‌ها درباره احتمال بیماری پارکینسون را رد کرده و گفته‌اند کم شدن آب بدن و یا نوعی عفونت می‌تواند باعث لرزش مرکل شده باشد.

دکتر کریستوف اسپد در یکی از شبکه‌های خبری آلمان گفت که لرزیدن مرکل در دفعه دوم احتمالا ناشی از اضطراب بوده است.

واکنش آلمان‌ها چه بوده

شبکه‌های اجتماعی مملو از پیام‌های حمایتی مردم آلمان شده است.

یک کاربردر توییتی گفته: "هر کسی که لرزیدن مرکل را به مسخره می‌گیرد، آدم بدجنسی است. زمانی که مسئله سلامت است، اختلاف سیاسی را تمام کنید."

کاربر دیگری نوشته: "چه سیاست‌های او را دوست داشته باشید چه نداشته باشید، ما درباره یک انسان صحبت می‌کنیم. از مسخره کردن دست بردارید. اگر خانم مرکل واقعا مشکلی جدی داشته باشد، بازهم اصلا به ما ربطی ندارد. بهتر باشی صدراعظم!"

المر بروک، یکی از سیاستمداران نزدیک به خانم مرکل به بی‌بی‌سی گفت: "وقتی دو روز پیش با او ملاقات کردم احساس کردم که وضعیتش خوب نیست." اما این سیاستمدار در عین حال خاطرنشان می‌کند: "دمای هوا این روز ها در آلمان ۴۰ درجه سانتیگراد است و این چیزها می‌تواند اتفاق بیفتد."

هلموت کهل، صدراعظم و رهبر سابق حزب دموکرات مسیحی آلمان زمانی که درحال مداوای تومور پروستاتش بود، همزمان برای رهبری حزب هم در حال مبارزه بود، اما کسی از بیماریش اطلاعی نداشت.

سایت خبری دی ولت گزارش کرده که در سال ۱۹۸۹، کهل در حالی که درد داشت در مجمع حزب دموکرات مسیحی نشسته بود و به سخنرانی‌های طولانی گوش می‌داد.

سنت مخفی کاری و یا ایجاد محدودیت درباره انتشار اخبار مربوط به گزارش سلامت رهبران سیاسی تنها مختص آلمان نیست.

وضعیت سلامت جان اف کندی، رئیس جمهور آمریکا تا سال ۲۰۰۲ یعنی تا زمان انتشار برخی از اطلاعات کلیدی مهم، مخفی بود.

شبکه خبری پی‌بی‌اس گزارش کرد که کندی در دوران ریاست جمهوری‌اش، مقدار بسیار زیادی دارو مصرف می‌کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha