• پنجشنبه / ۳۰ خرداد ۱۳۹۸ / ۱۳:۵۵
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 98033014644
  • خبرنگار : 71548

تهیه‌کننده سریال:

«گاندو» توانست بدون مثلث عشقی مخاطب را جذب کند

«گاندو» توانست بدون مثلث عشقی  مخاطب را جذب کند

تهیه‌کننده سریال «گاندو» اظهار کرد: عموماً در طراحی درام داستان‌ها و سریال‌ها سعی می‌کنند یک عشق مثلثی هم وجود داشته باشد، ولی «گاندو» ثابت کرد بدون عشق مثلثی هم مردم پای تلویزیون خواهند نشست.

به گزارش ایسنا، برنامه «سلام صبح بخیر» صبح امروز (۳۰ خرداد ماه) میزبان کارگردان، تهیه‌کننده و بازیگر سریال «گاندو» بود.

مجتبی امینی، تهیه‌کننده سریال «گاندو» در سخنانی درباره مراحل پیش تولید و ایده تولید این مجموعه تلویزیونی اظهار کرد: حدود یک سال تحقیق و پژوهش سریال «گاندو» به طول انجامید و مقدمه و موخره کاری که امروز روی آنتن شبکه سه در حال پخش است، سه سال زمان برده است. پس از کارهای تحقیقاتی، فیلمنامه نیز حدود یک سال زمان برد که آرش قادری در این زمینه تلاش‌های بسیار زیادی کرد. پس از این مرحله، یک سال نیز درگیر تولید و پست پروداکشن کار بودیم.

او با بیان اینکه سریال «گاندو» در زمانی نوشته شد که هنوز به راحتی نمی‌توانستیم به موضوع آقازادگی بپردازیم، اظهار کرد: این مجموعه به نوعی تابوشکنی کرده است؛ زیرا با اینکه سه سال پیش طراحی شده است، اما برای مقتضیات امروز نوشته شده و استاندارد جدیدی در این زمینه شکل گرفته است.

تهیه کننده سریال «گاندو» پرداختن به دغدغه مردم را یکی از اهداف این سریال عنوان و بیان کرد: موضوع آقازاده‌ها و مبارزه با فساد از دغدغه‌های مردم است که در سریال به آن پرداخته شده است. در حقیقت «گاندو»، مطالبات مردمی را چه در حوزه مفاسد اقتصادی و چه در حوزه امنیت ملی مطرح کرده است.

امینی اظهار کرد: عموماً در طراحی درام داستان‌ها و سریال‌ها سعی می‌کنند یک عشق مثلثی هم وجود داشته باشد و «گاندو» ثابت کرد بدون عشق مثلثی هم مردم پای تلویزیون خواهند نشست و در واقع این مجموعه عشق به وطن و میهن را در اذهان مردم با همه عقاید متفاوت ایجاد کرده است. «گاندو» یک سریال پاک و خانوادگی است و بدون اینکه وارد مسائلی مانند عشق مثلثی و درام‌های این چنینی شود، مردم را با خود همراه کرده است.

او با بیان اینکه «این مجموعه کاملاً بر اساس استنادات و واقعیت نوشته شده است» گفت: تمام اتفاق‌هایی که مردم در مجموعه «گاندو» مشاهده می‌کنند بر اساس واقعیت است و تنها، اسامی تغییر کرده است. امروز با توجه به وجود فضای مجازی نمی‌توان اطلاعات را از مردم پنهان کرد و باید مسئولین صادقانه و شفاف با مردم صحبت کنند و این اتفاق در «گاندو» در حال انجام است که می‌توان با آن ظرفیت خودمان را افزایش دهیم.

جواد افشار، کارگردان سریال «گاندو» در سخنانی درباره جذب مخاطب از طریق صحنه‌های درگیری اظهار کرد: این مسئله یکی از نگرانی‌های من بود، زیرا در این ژانر مخاطب عادت دارد صحنه‌های درگیری را مشاهده کند. وقتی به فیلمنامه بیشتر ورود کردم، متوجه شدم لزوماً با ایجاد صحنه‌های درگیری نمی‌توان سریال را برای مخاطب جذاب کرد و به همین جهت به سراغ تعلیق‌های پنهان رفتیم که در داستان را جذاب و دلهره ایجاد کند.

کارگردان مجموعه «گاندو» با بیان اینکه نام سریال در راستای تعلیق داستان است، عنوان کرد: «گاندو» به معنای شکارچی کمینگر است. گاندو تمساح پوز کوتاه ایرانی است که در منطقه سیستان و بلوچستان زیست می‌کند. ویژگی مهم این حیوان این است که مدت‌ها کمین می‌کند. این ویژگی در فیلم هم برای جاسوس‌ها و هم برای ضد جاسوس‌ها به کار می‌رود.

او بیان کرد: بازیگران مجموعه «گاندو» با بازی خوب‌شان و حس و حالی که کاراکترها ایجاد کردند، باعث شدند، این مجموعه بتواند به جایگاهی که امروز دارد، برسد.

همچنین پیام دهکردی، بازیگر سریال تلویزیونی «گاندو» بیان کرد: مسئله‌ای که برای بنده فارغ از دشواری‌های نقش مایکل باعث شد بازی در این سریال را بپذیرم، ناشی احساسی بود که برای وطنم داشتم، زیرا باورم بر این است که سرزمین ما زخم خورده خیانت‌ها در طول ادوار و قرن‌های مختلف است و این خیانت‌ها گاهی توسط امثال مایکل‌ها و گاهی بدتر از آنها توسط خاوری‌ها صورت گرفته است.

او گفت: یک فصلی که نقش مایکل برای من داشت و باعث شد خودم را مجاب کردم تا ۲۵ کیلو وزن اضافه و روی لهجه کار کنم و با جان به سمت این دشواری بروم، احساسی بود که نسبت به وطن داشتم زیرا معتقد بودم باید برای این وطن که تن من است، کاری انجام دهم و تمام دغدغه من این بود که نقش مایکل خیلی واقعی باشد و وقتی مخاطب سریال را می‌بیند، متوجه شود مایکل به عنوان یک جاسوس شاخ و دم ندارد و شبیه دیوها هم نیست و حتی می‌شود او را دوست داشت.

دهکردی اضافه کرد: عموماً در تصور ما این است کسی که جاسوس است حتماً شمایل عجیبی دارد؛ در حالی که در واقعیت اینگونه نیست. شخصیت مایکل هاشمیان در سریال «گاندو» بسیار پیچیده است و قرار است جذاب ارائه شود.

او با بیان اینکه «بازی در سریال گاندو کمترین کار برای سرزمینم است»، اظهار کرد: معتقدم هر کسی باید در حوزه خودش برای وطن کاری انجام دهد و به همین جهت به عنوان بازیگر اگر بتوانم نقش مایکل را خوب بازی کنم، توانسته‌ام برای سرزمین خود کاری انجام دهم.

این بازیگر یادآور شد: درباره این شخصیت سوالاتی در ذهنم مطرح شد که آیا واقعاً مایکل هاشمیان در واقعیت جاسوس بوده یا دچار غلو شده است؟ اما وقتی دیدم آمریکا برای آزادی این شخصیت دو تابعیتی یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار پرداخت می‌کند، متوجه شدم حتماً این فرد جاسوس بوده است.

امینی نیز درباره شخصیت مایکل هاشمیان اظهار کرد: در کنار پرداخت یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار پول، تعدادی از هموطنان ایرانی در بند زندان‌های آمریکا آزاد شدند و حتی آمریکا در مذاکرات برجام اعلام کرد مذاکرات را متوقف می‌کنیم تا زمانی که «جیسون رضائیان» که همان نقش مایکل هاشمیان است، آزاد شود و همه اینها با دستور اوباما، رئیس‌جموری وقت آمریکا انجام شد.

دهکردی در ادامه اظهار کرد: اگر جیسون رضائیان جاسوس نبود، جان کری از او استقبال نمی‌کرد و یا اوباما مراسم ضیافت برای رضائیان برگزار نمی‌کرد؛ در حالی که اگر من چنین موقعیتی داشتم، این اتفاق‌ها نمی‌افتاد. گاهی در میان باران اطلاعات، سره از ناسره را گم می‌کنیم.

او گفت: وقتی این نقش را پذیرفتم احساس کردم نقش خاوری و بی شمار مدیر نالایق بی کفایت دزد را بازی می‌کنم که در همین سرزمین پست گرفتند، اما بیت‌المال این سرزمین را برداشتند و رفتند. «گاندو» مشخصاً دغدغه‌های همه کسانی است که در مجموعه ایفای نقش کردند.

این بازیگر سینما و تلویزیون درباره اضافه کردن ۲۵ کیلو به وزن خود برای بازی در سریال «گاندو»، اظهار کرد: در حال حاضر در حال کم کردن وزن خود هستم و فعلاً قصد ندارم وزن خود را اندازه کنم و تا زمانی که لباس‌هایم اندازه‌ام شود، متوجه می‌شوم وزنم به همان اندازه گذشته برگشته است.

برنامه صبحگاهی «سلام صبح بخیر» به تهیه‌کنندگی ابوالفضل صفری و کارگردانی کاوه امیری جاوید شنبه تا پنجشنبه هر روز ساعت ۷ تا ۹:۳۰ از شبکه سه سیما روی آنتن می‌رود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha