• جمعه / ۲۴ خرداد ۱۳۹۸ / ۱۲:۴۶
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 98032410884
  • منبع : نمایندگی یزد

تابش:

کلید موفقیت در رقابت، نوآوری است

کلید موفقیت در رقابت، نوآوری است

ایسنا/یزد نماینده مردم اردکان با بیان این که مهم‌ترین مؤلفه در عرصه تولید، رقابت‌پذیری است، اظهار کرد: کلیدِ موفقیت در رقابت، نوآوری است.

به گزارش ایسنا، محمدرضا تابش در رویداد ملی استارت‌آپ محصولات کنجدی در اردکان، گفت: تولید محصولات کنجدی، با هویت و فرهنگ فاخر شهرستان اردکان و استان یزد گره خورده است و همه فعالین این عرصه باید در رونق این کسب و کار، فرهنگ غنی دیارمان را پاس بدارند که تاکنون نیز خوشبختانه بدین منوال بوده است.

وی تصریح کرد: ارزش آفرینی در این هنر صنعت و استفاده از نوآوری برای تولید سبد متنوعی از محصولات کنجدی در سال‌های اخیر مورد توجه جدی تری قرار گرفته است که باید از ظرفیت‌های ایجاد شده نیز به نحو مطلوبی بهره گرفت‌.

نماینده اردکان تاکید کرد: تولید با کیفیت و سنتیِ این محصول نباید هیچگاه به فراموشی سپرده شود و همه باید تلاش کنیم برند نیک استان و بخصوص شهرستان اردکان، حفظ و ارتقا یابد.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با اشاره به تأسیس چند صندوق حمایتی از جمله صندوق نوآوری و شکوفایی جهت کمک به توسعه اقتصاد دانش‌بنیان، تکمیل زنجیره ایده تا بازار و تجاری‌سازی عنوان کرد: با پیگیری صنوف فعال این بخش و جمع بندی مشکلات، آماده بررسی و پیگیری آن در سطح کشور هستیم.

وی همچنین با تقدیر از زحمات همه تولیدکنندگان محصولات کنجدی و تشکر از ایده‌های مطرح شده در این استارت آپ، خواستار اجرایی شدن این تفکرات دانش محور در راستای تولید باکیفیت تر، کم هزینه تر و سریع‌تر شد.

نماینده مردم اردکان با بیان این که نزدیک به ۷۰ درصد کنجد مورد نیاز از خارج کشور تأمین می‌شود، گفت: در شش ماهه اول سال ۹۷ بیش از ۲۸ هزار تن کنجد وارد کشور شده که بالغ بر ۴۲ میلیون دلار هزینه شده است که می‌طلبد تا از طرف وزارت جهاد کشاورزی برنامه‌ریزی جدی برای افزایش تولید بر اساس وضعیت آب و هوایی در کشور انجام شود تا وابستگی این صنعت به واردات و تلاطم‌های خسارت رأی آن، کاهش یابد

تابش در پایان شهرستان اردکان را بزرگ‌ترین تولیدکننده محصولات کنجدی کشور دانست و گفت: وجود بیش از ۳۰۰ واحد محصولات کنجدی و تولید روزانه ۱۸۰ تن ارده، ۲۹۰ تن حلوا ارده و ۵۳ تن روغن کنجد و اشتغال مستقیم بیش از هزار نفری نشان می‌دهد مسئولان استان نیز باید برای تولید این محصول غذایی مقوی و سالم توجه و تلاش بیشتری داشته باشند.

گفتنی است؛ رویداد ملی استارت آپ محصولات کنجدی با دریافت ۸۹ ایده و با حضور مسئولان استان و شهرستان و محققین و تولیدکنندگان سراسر کشور به مدت یک روز در شهرستان اردکان برگزار شد.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha