• چهارشنبه / ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ / ۱۴:۳۵
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 98032210122
  • منبع : نمایندگی مرکزی

مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده:

با شناسایی ذخایر انسانی موجود، جامعه را در برابر آسیب‌ها واکسینه کنیم

با شناسایی ذخایر انسانی موجود، جامعه را در برابر آسیب‌ها واکسینه کنیم

مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده با تاکید بر لزوم شناسایی ثروت‌ها و ذخایر ارزشمند کشور، گفت: بویژه اینکه ذخایر انسانی با گذر زمان ارزشمندتر و ریشه‌دارتر می‌شوند. به همین دلیل باید با شناسایی ذخایر انسانی موجود، جامعه و خودمان را در برابر آسیب‌های فردی و اجتماعی واکسینه کنیم.

به گزارش ایسنا، فریبا نظری‌پورکیایی در آئین نکوداشت زنان مفاخر استان اظهار کرد: استان مرکزی به عنوان دبیرخانه دائمی نکوداشت زنان مفاخر در کشور انتخاب شده است و این آئین به منظور معرفی و شناساندن نیمه پنهان بخشی از ظرفیت جامعه برگزار می‌شود و استان مرکزی آغازگر این مسیر طولانی در راستای شناسایی مشاهیر پرافتخار و بانوان نام‌آور است.

وی افزود: با توجه به اینکه تلاش در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی مهم‌ترین وظیفه سازمانی حوزه زنان وزارت کشور است. در سال جاری باید نسبت به شناسایی ذخایر و داشته‌های زنان و معرفی آنان به جامعه و نسل آتی جامعه اقدام مؤثر صورت گیرد.

نظری‌پورکیایی تصریح کرد: استان مرکزی به عنوان نخستین استان در معرفی زنان مشاهیر و مفاخر برگزیده شده و به دلیل برخورداری این استان از ذخایر بالای مشاهیر و برگزاری اولین مراسم نکوداشت زنان مفاخر به میزبانی اراک، استان مرکزی به عنوان دبیرخانه دائمی نکوداشت زنان مفاخر در کشور معرفی شد.

وی اصافه کرد: پس از استان مرکزی مکلف شده ایم در جستجوی گنجینه و مشاهیر زنان در دیگر استان‌ها نیز باشیم و با پرهیز از حاشیه‌هایی که جنبه تبلیغاتی داشته باشند، در راستای الگوسازی برای نسل جوان اقدامات مؤثر انجام دهیم.

نظری افزود: هر کدام از ۱۲ زن مفاخر استان که امروز در این مراسم تجلیل شدند، می‌توانند به تنهایی ساعت‌ها موضوع گفتگوی زنان جامعه باشند. بر این اساس در صدد هستیم که این مفاخر را به عنوان الگو و اهداف آینده معرفی کنیم.

مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده گفت: ثروت‌ها و ذخایر ارزشمند کشور باید شناسایی شوند، بویژه اینکه ذخایر انسانی با گذر زمان ارزشمندتر و ریشه‌دارتر می‌شوند. به همین دلیل باید با شناسایی ذخایر انسانی موجود، جامعه و خودمان را در برابر آسیب‌های فردی و اجتماعی واکسینه کنیم.

به گزارش ایسنا، مدیر بنیاد ملی نخبگان نیز گفت: زبان هنر بهترین ابزار در راستای حفظ و معرفی اندیشه و ظرفیت مفاخر است که باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.

شاه رضایی بیان کرد: آثار شعرا و فعالان ادبی بدون گسترش موسیقی ملی امکانپذیر نیست؛ چرا که موسیقی باعث تکرار آثار شعرا و در نهایت زنده ماندن نام شعرا می‌شود.

وی افزود: ویژگی‌های مفاخر و اندیشمندان صاحب نام نقاط مختلف کشور باید از سوی نهادهای مسئول برجسته سازی و به عنوان الگوهای اخلاقی و رفتاری در جامعه معرفی شود.

به گزارش ایسنا، در پایان این مراسم، از ۱۲ بانوی نام آور گذشته و امروز استان و زنان شاخص حال حاضر تجلیل شد.

در این مراسم همچنین تمبر یادبود اولین آئین نکوداشت زنان مفاخر استان نیز رونمایی شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha