به گزارش ایسنا، طرح سنجش نوآموزان بیش از ۲۰ سال است که با هدف سنجش میزان سلامتی و ارزیابی هوش، بینایی، شنوایی و آمادگی تحصیلی و همچنین شناسایی و هدایت دانشآموزان خاص و با نیازهای ویژه اجرا میشود.
سال گذشته حدود یک میلیون و ۴۰۰ هزار دانشآموز سنجش شدند و پیش بینی میشود امسال حدود یک میلیون و ۵۰۰ هزار دانش آموز تا پایان شهریور مورد سنجش و ارزیابی قرار گیرند.
بیش از ۲۲۳۱ پایگاه برای ارزیابی دانشآموزان اول دبستان و همچنین پیش دبستانیها آماده فعالیت هستند. این مراکز به پایگاههای درجه یک، دو و سه تقسیم میشوند و در هر یک از این پایگاهها به ترتیب ۴۲، ۳۸ و ۱۴ ارزیاب به سنجش دانشآموزان میپردازند و شمار ارزیابان به بیش از ۱۰ هزار نفر میرسد.
امسال نیز نوبتگیری از طریق سیستم الکترونیکی انجام خواهد شد و والدین باید در همان مدارسی که فرزندان خود را ثبت نام میکنند نسبت به نوبت گیری زمان سنجش اقدام کنند تا به نزدیکترین پایگاه سنجش ارجاع داده شوند. مراجعه به موقع والدین برای سنجش فرزندشان ضروری است.
مجید قدمی - رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی در این باره توضیحاتی ارائه و اظهار میکند: ارائه شناسنامه سلامت دانشآموز و انجام مراحل سنجش پیش شرط ثبت نام دانشآموزان در پایه اول است. در پایگاههای سنجش تعیین شده در سطح کشور، دانش آموزان بدو ورود به دبستان از نظر بینایی، شنوایی و آمادگی تحصیلی مورد ارزیابی قرار میگیرند.
وی میافزاید: هر چند که از خانوادهها بابت طرح سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان ۳۰ هزار تومان دریافت میشود، اما پایگاهها براساس سنجش وضعیت اقتصادی خانوادهها، به صورت رایگان و یا نیم بها دانش آموزان را مورد ارزیابی قرار میدهند و حضور در پایگاههای سنجش و دریافت برگههای ثبت نام از این مراکز اجباری است.
انتهای پیام
نظرات