• جمعه / ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ / ۰۴:۳۲
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 98022513649
  • خبرنگار : 71552

کیهانی: مسئولان دلگرمی تزریق کنند قول سهمیه و مقام المپیک می‌دهم

کیهانی: مسئولان دلگرمی تزریق کنند قول سهمیه و مقام المپیک می‌دهم

دارنده مدال طلا و رکورد سه هزار متر بامانع بازی های آسیایی جاکارتا گفت: اگر مانند همیشه از طریق مسئولان به ما دلگرمی تزریق شود قول ۱۰۰ درصدی می‌دهم که نه تنها سهمیه المپیک ۲۰۲۰ بلکه یک مقام آبرومند در توکیو بگیرم.

حسین کیهانی در گفت و گو با ایسنا در مورد مسابقات پیش رو برای کسب سهمیه المپیک اظهار کرد: امروز فدراسیون بودیم و برنامه خود را به فدراسیون دادیم تا ببینیم چه می‌شود. برنامه مسابقات در اختیار سجاد مرادی است اما در ماده‌های ما کشورهای آفریقایی بهتر است و می‌توان رکورد بهتری زد. قرار است در چند مسابقه چون الجزایر، مراکش و روسیه برای کسب سهمیه المپیک و قهرمانی جهان شرکت کنیم. باید اول برای سهمیه جهانی تلاش کنیم و بعد در قهرمانی جهان که سطح رقابت‌ها بالا است می‌توان به کسب سهمیه المپیک هم رسید.

دارنده مدال طلای بازی‌های آسیایی جاکارتا در مورد رقابت‌های قهرمانی آسیا قطر گفت: یکی از مهمترین دلایلی که در این مسابقات مدال نرسیدیم بی انگیزگی بود. از بازی‌های آسیایی جاکارتا که برای کشور و وزارت مهم است هشت، ۹ ماه می‌گذرد اما هنوز پاداش آن را نگرفتیم. طبیعی است که هر ورزشکاری بی‌انگیزه شود. مهمترین رویداد برای وزارت ورزش مهم است بازی‌های آسیایی است ما در آن مسابقات به بهترین مدال و رکورد رسیدیم اما چیزی تغییر نکرد و برایم انگیزه‌ای نماند تا برای مسابقات کوچک‌تر چون قهرمانی آسیا بیشتر تمرین و تمرکز کنیم.

او ادامه داد: البته برای قهرمانی آسیا هم خیلی تمرین کردیم، دو سه ماه دور از خانواده بودیم. تعطیلات نوروز، ۱۳ بدر و چهارشنبه سوری را دور از خانواده بودیم. دائم در شهرکرد در حال تمرین بودیم اما در نهایت یکسری مسائل دست به دست هم داد تا در قطر نتوانستم به نتیجه دلخواه برسم. اصلی‌ترین دلیل آن هم بحث انگیزشی بود که توسط مسئولان از ما دریغ شد. امیدوارم که بحث پاداش‌ها زودتر مشخص شود تا ما هم بتوانیم تمرینات را از سر بگیریم و بتوانیم در قهرمانی جهان و مسابقات کسب سهمیه المپیک نتیجه خوبی بگیریم.

کیهانی در مورد جلسه ورزشکاران با معاون وزیر ورزش اظهار کرد: امروز با بهداد سلیمی، پیمان نصیری و امین بوداغی یک نشست نیم ساعته با داورزنی معاون وزیر داشتیم اما خوب جواب روشنی به ما ندادند. گفتند پیگیر هستند تا در ماه رمضان مراسم تجلیل از قهرمانان را در ماه رمضان برگزار کنند، ولی نگفتند که نحوه اهدای پاداش‌ها چطور است. قول سکه بود اما اکنون گویا به دلیل مشکلات اقتصادی زیر قول‌های خود زده‌اند و مشخص نیست چطور می‌خواهند تجلیل کنند. نمی دانم چرا فقط برای ما مشکلات اقتصادی وجود دارد؟ قرار است ما چند روز را صبر کنیم تا ببینیم چطور می‌خواهند از قهرمانان بازی‌های آسیایی و پاراآسیایی تجلیل کنند.

او در خصوص کسب سهمیه المپیک گفت: من اگر رکورد خود یعنی ۸:۲۲ را بزنم رکورد ورودی المپیک را زده‌ام. احتمال کسب سهمیه المپیک برایم خیلی زیاد است چون در جاکارتا خیلی راحت ۸:۲۲ دویدم، حتی می‌توانستم زیر ۸:۱۰ آن روز بدوم. هیچ شکی ندارم بازهم به همان رکورد برسم، اما شرایط انگیزشی و ذهنی هم مهم است. اگر مانند همیشه از طریق مسئولان به ما دلگرمی تزریق شود قول ۱۰۰ درصدی می‌دهم که نه تنها سهمیه المپیک بلکه یک مقام آبرومند در توکیو ثبت خواهم کرد.

کیهانی در خصوص کسب سهمیه قهرمانی جهان گفت: من در رنکینگ فدراسیون جهانی بین ۴۵ نفر برتر هستم، اما هیچ چیز قابل پیش بینی نیست و ممکن است که نفرات جدیدی بالا بیایند و من پایین بروم. باید در مسابقه شرکت کنم و حداقل یک رکورد زیر ۸:۳۰ بدوم تا سهمیه‌ام در مسابقات جهانی قطعی شود. ما همه چشم انتظار پاداش‌ها هستیم و منتظر هستیم شرایط مشخص شود تا با تمرکز بیشتر به کار خود ادامه دهیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۰۳-۲۰ ۰۴:۲۳

البته ۵ سال محرومیت ایشان مسجل است انشااله ۵ سال دیگه بره المپیک دوپینگی ها آقای حسین کیهانی