• جمعه / ۳۰ فروردین ۱۳۹۸ / ۱۲:۰۷
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 98013013223
  • منبع : نمایندگی قم

مدیر دارالقرآن کریم علامه طباطبایی

آموزه‌های قرآنی را باید از کودکی به فرزندانمان بیاموزیم

مدیر دارالقرآن کریم علامه طباطبایی عنوان کرد: در کشورهای غربی از کودکی بر روی افراد کار می شود ولی در کشور ما تازه در دانشگاه می‌خواهیم آموزش های دینی به جوانان دهیم؛ متاسفانه آموزش وپرورش ما خوب عمل نکرده و کلاس‌های قرآن به عنوان درسی فرعی است.

به گزارش ایسنا، مرتضی نجفی قدسی پنج شنبه شب ۲۹ فروردین در نشست علمی تخصصی اساتید قرآنی با موضوع "نقش جامعه قرآنی در تحقق گام دوم انقلاب اسلامی با محوریت مساجد" که در دارالقرآن علامه طباطبایی برگزار شد، گفت: بیانیه دوم گام انقلاب، یک بیانیه مفصل ۲۰ صفحهای است که حاصل ساعت ها بررسی و مطالعات رهبری است بنابراین همه علاقه‌مندان باید آن‌را به درستی مرور کنند.

وی با بیان اینکه امام (ره) یک حجت بالغه الهی بود، افزود: باید نسبت به بیانات امام (ره) عنایت خاصی داشته باشیم؛ آیت الله نوری همدانی به شاگردانش‌شان توصیه می کردند که در کنار قرآن، نهج البلاغه و تفسیر المیزان، دوره ۵۲ جلدی تبیان یا دوره ۲۲ جلدی صحیفه نور امام خمینی هم باید کنار دست شما باشد و مرتب به آن‌ها مراجعه کنید.

مدیر دارالقرآن علامه طباطبایی، بیانیه گام دوم را برای عملکرد همگانی و مستلزم توجه دانست که توسط ناخدای بزرگ کشتی انقلاب بیان شده است و ادامه داد: بیانیه گام دوم انقلاب رهبری، اخبار تاریخ گذشته نیست که مربوط به دو ماه پیش باشد؛ این گام دوم بیانیه‌ای است که باید تبیین و تشریح شود و همه دلسوزان کشور بکوشند تا این بیانات محقق شود.

نجفی قدسی با بیان اینکه هدف غایی این بیانیه ایجاد تمدن نوین اسلامی و آمادگی برای طلوع خورشید ولایت عظما است، تصریح کرد: در بیاینات امام (ره) در صحیفه نور بیش از ۸۰ مرتبه مساله زمینه سازی ظهور مطرح شده و در بسیاری از موارد بر نقش مساجد در تعمیق ایمان مردم که شرط ظهور است، تاکید شده‌است.

وی با اشاره به اینکه در کشور ما آموزش وپرورش در کودکی رها می شود، تاکید کرد: اگر می خواهیم جامعه ای مانوس با قرآن و مسجد داشته باشیم باید این آموزه‌ها را از دوران کودکی به فرزندانمان بیاموزیم چرا که اساسی ترین مرحله تربیت زمانی است که شاکله کودک در حال شکل گیری است.

وی همچنین ابراز کرد: در کشورهای غربی از کودکی بر روی افراد کار می شود ولی در کشور ما تازه در دانشگاه می‌خواهیم آموزش های دینی به جوانان دهیم؛ متاسفانه آموزش وپرورش ما خوب عمل نکرده زیرا کلاس‌های قرآن به عنوان درسی فرعی است که یا معلم ندارد و یا جدی گرفته نمی‌شود و نتیجه آن می شود که بیشتر فارغ التحصیلان پس از اخذ مدرک دیپلم هنوز قادر به تلاوت صحیح قرآن نیستند.

مدیر دارالقرآن علامه طباطبایی با اظهار تاسف بابت اینکه از ۷۵ هزار مسجدی که در کشور داریم ،۲۵ هزار مسجد دارای امام جماعت نیست و در بسیاری از مساجد نیز نماز جماعت صبح برگزار نمی‌شود، گفت: از نظر رهبری مسجد هسته مقاومت فرهنگی و پایگاه فعالیت‌های اجتماعی است و اگر این خاکریز فرهنگی نباشد همه چیز از دست می‌رود بنابراین باید مساجد را دوباره احیا کنیم.

نجفی قدسی در پایان آینده را امیدوار کننده قلمداد کرد و به نقل قولی از امام راحل پرداخت مبنی بر اینکه «شما باید هوشیار باشید که مسجدها، محراب ها و منبرهایتان را حفظ کنید؛ اگر این مسجد و مرکز اسلام قوی باشد ترس از فانتوم ها و آمریکا و شوروی نداشته باشید؛ آن روز باید ترس داشته باشید که به مسجد پشت کنید؛ ای ملت مسجد های خودتان را حفظ کنید؛ بروید به مسجد تا این نهضت به ثمر برسد و مملکت شما نجات یابد»


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha