به گزارش ایسنا، «فکر نکن تنهایی» نوشته الیف شافاک با ترجمه صابر حسینی در ۲۳۶ صفحه با شمارگان ۱۱۰۰ نسخه و قیمت ۳۶ هزار تومان در نشر مروارید عرضه شده است.
در نوشته پشت جلد کتاب میخوانیم: «فکر نکن تنهایی» آخرین کتاب الیف شافاک است که در سال ۲۰۱۸ منتشر شد. او در این کتاب به موضوعهای مختلفی همچون ادبیات، هویت زن، مسائل اجتماعی و زندگی شخصی خود پرداخته است.
برایت با کلمات پیچکها بافتهام. شبها که چشمهایت را میبندی، وسط آن لحظه بیهمتای خواب و بیداری هستی، وقتی میان جنها تک و تنها میمانی، آنها را ببویی و به یاد بیاوری. برایت لباسی از حرفها بافتهام تا با افتخار بپوشی و هیچوقت سردت نشود. لباسی از مخمل ضخیم، با نخهایی طلایی. اولین حرف اسمت را رویش دوختم؛ بیصدا و صمیمانه، بی آنکه کسی باخبر شود، درست مثل سوگندی که تنها خداوند آن را میشنود.(از متن کتاب)
هچنین کتاب «یک ماه با شیطان» نوشته ابراهیم رها با تصویرگری مهشید فرحانگیز شیرازی در ۱۰۰ صفحه با شمارگان ۱۶۵۰ و بهای ۱۵ هزار تومان در نشر یادشده راهی بازار شده است.
در نوشته پشت جلد کتاب آمده است: بیچاره شیطان! تصور کنید در این وانفسایی که همه ما داریم بکوب سر همدیگر کلاه میگذاریم و به هم یکریز دروغ میگوییم و یکبند ریا میورزیم و حتی یک نفس از غیبت و زیرآبزنی وانمیمانیم، شیطان چه کاری دارد بکند؟ وقتی ما خودمان از کودک دوساله تا سالخورده نود و دوساله (منظورم به هیچکس نیست!) شیطان را درس می دهیم او جز تلمذ چه دارد بکند؟
حالا این کتابی که در دست دارید دقیقا پاسخی است به همین سوال که در این شلمشوربا واقعا شیطان چه دارد بکند! اینها یک ماه خاطرات روزانه شیطان است! اگر بخوانید هم دلتان برای او میسوزد هم مجددا متوجه میشوید واقعا «چقدر خوبیم ما»!
دیگر کتاب نشر مروارید، رمان «هشت و سه دهم ثانیه» نوشته افشین رستمی است که در ۱۲۱ صفحه با شمارگان ۵۵۰ نسخه و قیمت ۱۷۵۰۰ تومان منتشر شده است.
در پشت جلد کتاب نوشته شده است: قبل از پریدن شروع کردم به محاسبه زمان سقوط آزاد. اول ارتفاع تقریبی اتاقم از سطح زمین را بهدست آوردم و بعد زمان دقیق سقوط آزاد از این ارتفاع را محاسبه کردم، عددی که در نهایت به دست آمد هشت و سه دهم ثانیه شد، یعنی از لحظه پریدن تا لحظه برخورد به زمین هشت و سه دهم ثانیه طول میکشید.
در نتیجه با خودم گفتم: «هشت و سه دهم ثانیه فرصت دارم تا زندگیم رو معلق بین زمین و هوا دوباره زندگی کنم!» تنها هشت و سه دهم ثانیه فرصت بودن بود و بعد از آن، مثل میلیاردها سال که نبودم، نیستن را ادامه میدادم....
انتهای پیام
نظرات