به گزارش خبرنگار ایسنا، علیرضا آشناگر در نشستی با مدیرکل و کارکنان اقتصاد و دارایی و ذیحسابان دستگاه های اجرایی استان اظهار کرد:بخشی از فسادها و تخلفاتی که در دستگاههای اجرایی بوجود می آید، به دلیل مراجعه و دیدار چهره به چهره متقاضی و متصدی است و لذا راهاندازی سامانههای الکترونیکی میتواند هم به کاهش اینگونه تخلفات و هم به تسریع در امور اجرایی بسیار کمک کند.
وی با اشاره به نقش مهم ذیحسابان در حفاظت از بیت المال افزود: ذیحسابان باید با نظارت دقیق خود و اشراف بر قوانین، از بروز تخلفات جلوگیری و اجازه ندهند تخلفی از سوی کارکنان و مدیران صورت گیرد.
آشناگر با اذعان به اینکه مدیر باید به مسئولیت های خود اشراف کامل داشته باشد خاطرنشان کرد: نظارت و مشاوره ذیحسابان بر مدیران نیز میتواند به سلامت در این حوزه کمک شایانی کند.
وی ادامه داد: از آنجا که ذیحسابان به دلیل توان تخصصی بالا به نسبت مدیران بر حوزه قوانین مالی اشراف بیشتری دارند، میتوانند به عنوان مشاوران تخصصی مدیران دستگاههای اجرایی را یاری برسانند.
این مقام اجرایی ارشد بر ضرورت سیستمی شدن نظارتها تاکید و تصریح کرد: نظارت سیستمی بر مدیران و کارکنان اداری میتواند به سلامت در اجرا کمک زیادی کند.
وی با بیان این که ذیحسابان دستگاههای اجرایی، افرادی پاکدست و سالم هستند، خاطرنشان کرد: باید افراد سالم و پاک دست و کارکنانی که بر حوزه مسوولیتی خود اشراف کامل دارند مورد تقدیر و حمایت قرار گیرند.
آشناگر با بیان اینکه ذیحسابان میتوانند در شرایط اقتصادی حال حاضر کشور، کمک حال دولت باشند ادامه داد: متاسفانه در برخی موارد مدیران دستگاه های اجرایی به دلیل عدم آشنایی کامل به قوانین مالی، دچار برخی غفلتها میشوند که ذیحسابان باید در این حوزه با علم و تخصص خود، از بروز تخلفات جلوگیری کنند.
وی با اشاره به ضرورت ارتباط بین دستگاه های اجرایی و فعالان بخش خصوصی گفت: تقویت ارتباط دستگاه های اجرایی با بخش خصوصی از طریق کمک و همراهی ذیحسابان توانمند، قابل اجراست.
وی ضمن تاکید بر ضرورت نظارت دقیق بر دستگاه ها و سازمان های دولتی و حاکمیتی اظهار کرد: در عین حال نباید با ایجاد محدودیت های نظارتی، قدرت ریسک و تصمیم گیری را از ذیحسابان و مدیران دستگاههای اجرایی بگیریم.
عالیترین مقام اجرایی دولت در استان از ذیحسابان خواست که اموال دولت در دستگاه های اجرایی را به صورت کامل مستند سازی کرده و اموال مازاد دستگاه های اجرایی را شناسایی کنند.
وی بر ضرورت فروش اموال مازاد براساس قوانین کشور تاکید و خاطرنشان کرد: دستگاههای اجرایی استان میتوانند با فروش اموال مازاد خود و کسب درآمد به اجرایی شدن طرح های خود کمک کنند.
انتهای پیام
نظرات