به گزارش ایسنا، امیرحسین بهداد در نشست خبری، با ارائه توصیههایی جهت انتخاب، خرید و نگهداری ماهی قرمز سفره هفت سین، اظهار کرد: همشهریان ماهی قرمز را از مراکز معتبر و تحت نظارت و کنترل دامپزشکی خریداری کنند، ماهی قرمز باید دارای ظاهری سالم و شنای متعادل باشد.
وی ادامه داد: مردم از خرید ماهیانی که دارای علائمی از جمله بالههای تاخورده یا جمع شده، بیرون زدگی یک طرفه یا دو طرفه چشمها، لکههای پنبه مانند در اطراف دهان و یا سطح پوست، لکههای خاکستری یا قرمز به شکل زخم در روی سطح بدن و یا بدن رنگ پریده یا لکه لکه شده، بی قراری ماهی و یا مالیدن پوست بدن خود به اطراف ظرف نگهداری و یا ریخته شدن پولک ها خودداری کنند.
مدیر کل دامپزشکی آذربایجان شرقی استفاده از دستکش به ویژه برای افراد حساس و دارای سوابق آلرژی را در هنگام تعویض آب ماهیها لازم و ضروری دانست و گفت: تا حد امکان نباید با پوست بدن ماهی تماس برقرار شود و پس از هر بار تعویض آب، باید دستها به صورت کامل با آب و صابون شستشو داده و آموزشهای بهداشت فردی لازم به آنها ارائه شود تا از دستمالی چشم، صورت و دهان بعد از تماس دست با ماهی یا آب نگهداری ماهی خودداری کنند.
انتهای پیام
نظرات