• سه‌شنبه / ۲۱ اسفند ۱۳۹۷ / ۱۳:۰۳
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 97122111337
  • خبرنگار : 90089

نماینده اهر:

سفر «روحانی» به عراق بیانگر اوج حضیض شیطان بزرگ و رییس آن است

سفر «روحانی» به عراق بیانگر اوج حضیض شیطان بزرگ و رییس آن است

نماینده مردم اهر و هریس در مجلس با اشاره به آثار سفر رییس جمهور کشورمان به عراق، گفت: این سفر نشانگر اقتدار جمهوری اسلامی و بیانگر اوج حضیض شیطان بزرگ و رییس آن است که با چراغ خاموش به عراق می‌رود.

به گزارش ایسنا، بیت‌الله عبداللهی در نطق میان دستور امروز (سه‌شنبه) مجلس گفت: آذربایجان چه قبل از انقلاب و چه بعد از آن نقش بسزایی در تاریخ ایران دارد و خالق مشروطیت است. آیا ستارخان فراموش شده است؟ کجای ایران به اندازه آذربایجان شهدای محراب دارد؟ چرا پیشرفت‌مان متناسب با این همه افتخار نیست؟ علت بی‌توجهی به وضعیت شهرستانهای اهر و هریس چیست؟

وی با استناد به جزوه سازمان برنامه و  بودجه استان آذربایجان شرقی، گفت: براساس آمار این سازمان استان‌مان مهاجرفرست‌ترین استان کشور است. این مسئله نشان می‌دهد جوانان استان بیکارند، دانشگاهها توسعه نیافته، از سالن‌های ورزشی خبری نیست، بیمارستانها فاقد متخصص‌ها و تجهیزات کافی است، کشاورزی، مدارس، راه‌ها، ادارات، آموزش و پرورش مشکل دارد. وجود این مسائل نشانگر مسئله دیگری به نام «فقر و بیکاری» در آذربایجان شرقی است.

این عضو کمیسیون اصل ۹۰ قانون اساسی مجلس ادامه داد: رتبه نهم را در تولید ناخالص داخلی داریم. فاصله معناداری با برخورداری و رفاه داریم. تولید سرانه استان طی سالهای گذشته پایین‌تر از متوسط کشوری بوده است. سطح جمعیتی استان براساس همین آمار از سال ۱۳۷۵ تا سال ۱۳۹۵ کاهش یافته به نحوی که جمعیت آذربایجان در سال ۹۵ به ۴.۸۹ درصد کل جمعیت کشور کاهش یافته است. یک چهارم جمعیت شهر تبریز و یک چهارم شهرستانهای اهر و هریس، حاشیه‌نشین هستند حاشیه‌نشینان تبریز هم عمدتا از این دو شهرستان هستند.

نماینده مردم اهر و هریس در مجلس ادامه داد: از سال ۱۳۹۴ تا امروز پرداخت تسهیلات بانکی در دو شهرستان اهر و هریس به شدت کاهش داشته است. با وجودی که سهم استان از اعتبارات بودجه‌ای کمتر از سایر استانها بوده اما درآمدهای مالیاتی استان به شکل بی‌سابقه‌ای افزایش یافته و به بیش از ۳۱ درصد رسیده است که نشان می‌دهد پرداختی‌های مالیاتی آذربایجان شرقی از متوسط کشوری بالاتر است. رتبه اعتبارات عمرانی و هزینه‌ای استان طی سالهای گذشته به ترتیب  ۲۸ و ۲۹ کشوری بوده است که برای برنامه‌ریزان کشور مایه ننگ است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha