به گزارش ایسنا، مینا کاویانی درباره نقش انار در سلامتی، گفت: انار که از دیرباز با نام میوه بهشتی از آن یاد شده، دارای مواد مغذی مختلف از جمله ویتامینها و مواد معدنی است. برای نمونه انار دارای مقادیری ویتامین C و ویتامینهای گروه B مثل اسید فولیک و نیاسین و مواد معدنی نظیر فسفر، منیزیوم، روی و پتاسیم است و با داشتن حدود mg ۲۶۰ پتاسیم در هر ۱۰۰ گرم (در مقابل ۳میلی گرم سدیم) در کاهش فشار خون موثر است.
وی ادامه داد: نتایج تحقیقات مختلف، خواص مفید زیادی را به بخشهای مختلف این میوه نسبت میدهند. برای نمونه، آب انار و پوست آن خواص بالقوه آنتی اکسیدانی دارند و با داشتن اثرات ضد سرطانی میتوانند به پیشگیری و درمان انواع سرطان کمک کنند. همچنین نتایج تحقیقات انجام شده بر روی موش اثرات قابل توجه عصاره انار را در جلوگیری از پیشرفت تومورهای پوست و مهار رشد تومور پروستات نشان داده است. بنابراین به عقیده دانشمندان آب انار به دلیل داشتن خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد التهابی، احتمالاً میتواند در انسان نقش پیشگیری از سرطان پروستات داشته باشد.
وی با اشاره به سایر تحقیقات انجام شده در این رابطه اظهار کرد: همچنین نتایج یک پژوهش نشان داد که عصاره انار قادر به مقابله با باکتریهای مولد اسهال از جمله گونههایی از شیگلا است و بنابراین به دلیل داشتن خاصیت ضد باکتریایی و فواید آن، در درمان اسهال توصیه میشود.
کاویانی در خاتمه اظهار کرد: همچنین عصاره انار اثر ضد باکتریایی در مقابل باکتریهای ایجاد کننده پلاکهای دندانی دارد که در سلامت دندانها موثر است. در عین حال آب انار و پوست آن خواص ضعیف استروژنی دارند که میتوانند در برطرف کردن عوارض یائسگی موثر باشند.
انتهای پیام
نظرات