مجید جوادیان زاده در گفتوگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به برگزاری نخستین جشنواره ملی پارچه فجر از 20 تا 24 اسفندماه سالجاری در یزد، به سابقه دیرینه یزد در این عرصه اشاره و اظهار کرد: تعامل طراحان هنری با صنعتگران از مهمترین اهداف این جشنواره است.
وی با اشاره به ظرفیت های بالای هنر و معماری یزد گفت: یزد با بهره گیری از این توانمندی ها و سرمایه های گذشتگان، حرف های زیادی برای گفتن در حوزه مد و لباس دارد لذا امیدواریم با برگزاری این جشنواره صدها سال تلاش هنرمندانه نساجان یزد را ارج نهیم و یزد را به عنوان شهر برند پارچه معرفی کنیم.
این مسئول متذکر شد: پارچه را نباید یک برند صنعتی محسوب کرد بلکه باید با نگاره فرهنگی به آن اهتمام داشت چرا که امروز نیز دستبافتههای قدیمی یزد مانند ترمه بیانگر فرهنگ و اندیشه دیرینیان این سرزمین است.
به گفتهی وی، جشنواره ملی پارچه فجر با هدف حمایت از تولید ملی، بر آن است تا هنرمندان، صنعتگران و پیشکسوتان این عرصه را گردهم جمع کرده و بتواند با تعاملی چند جانبه در راستای این مهم گام بردارد و سطح توانمندی آنها را ارتقاء دهد.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همچنین شناسایی طراحان هنری و صنعتگران، تجلیل از پیشکسوتان طراح پارچه، گردآوری طرحهای پرفروش و ابداعی، معرفی پارچههای سنتی و فرهنگسازی و گفتمانسازی در زمینه های پارچههای بومی و ایرانی- اسلامی را از اهداف این جشنواره خواند.
انتهای پیام
نظرات