• چهارشنبه / ۵ دی ۱۳۹۷ / ۱۱:۱۲
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 97100502740
  • خبرنگار : 90047

کیارستمی مدیر سایت تیروکمان شد

شعبانی بهار: تعهدی از نظر مالی برای اعزام کمانداران به آمریکا نداریم

شعبانی بهار: تعهدی از نظر مالی برای اعزام کمانداران به آمریکا نداریم

رییس فدراسیون تیروکمان گفت: هرچند تعهدی از نظر مالی برای اعزام کمانداران به جام جهانی داخل سالن تیروکمان در آمریکا نداریم، اما مجوز شورای برون مرزی، معرفی کماندار به فدراسیون جهانی و کارهای مقدماتی اعزام بر عهده‌ی فدراسیون است.

غلامرضا شعبانی بهار در گفت‌وگو با ایسنا، افزود: جام جهانی داخل سالن تیروکمان چون به صورت آزاد برگزار می‌شود و تیم ملی در آن شرکت نمی‌کند، از نظر مالی تعهدی برای اعزام کمانداران به این مسابقات که مرحله فینال آن بهمن‌ماه در لاس وگاس آمریکا برگزار می‌شود، نداریم و کمانداران می‌توانند در قالب تیم باشگاهی در این مسابقات حضور پیدا کنند. البته کارهای مقدماتی این اعزام  از جمله گرفتن مجوز شورای برون مرزی، کارهای تدارکاتی، معرفی کماندار به فدراسیون جهانی، ویزا و... برعهده‌ی فدراسیون است و ما تلاش می‌کنیم با انجام این کارها مقدمات اعزام کمانداران به آمریکا را فراهم کنیم.

او گفت: فدراسیون زمانی موظف است که تعهد مالی اعزام کمانداری را بر عهده بگیرد که مسابقات رسمی باشد. اما در خصوص مسابقات آزاد چنین تعهدی برای اعزام کمانداران وجود ندارد.

رییس فدراسیون تیروکمان هم‌چنین از اعزام کمانداران ریکرو زنان و مردان به مسابقات سولیداریتی (جام همبستگی) در اسفندماه و اعزام تیم کامپوند زنان و مردان در اواسط فروردین به کاپ آسیا تایلند خبر داد و اظهار کرد: بنا به پیشنهاد سرمربیان تیم‌های ریکرو و کامپوند و به منظور آماده‌سازی کمانداران ریکرو و کامپوند، قرار بر این است که اواسط اسفندماه تنها تیم ریکرو برای شرکت در رقابت‌های سولیداریتی راهی سنگاپور شود و تیم کامپوند اوایل فروردین برای شرکت در مرحله نخست کاپ آسیا به تایلند برود.

شعبانی بهار پیرامون این پرسش که آیا نتیجه مناقصه ساخت خوابگاه سایت تیروکمان مشخص شده است یا خیر؟ افزود: نامه‌نگاری در این زمینه انجام شده است و ما منتظر اعلام زمان مناقصه هستیم. هر چقدر مناقصه زودتر انجام شود، قطعا روند ساخت خوابگاه با سرعت بیش‌تری صورت می‌گیرد. هر چند تا به الان چیزی حدود ۳۰۰ میلیون تومان برای مسقف کردن سالن داخل سایت و مرتفع کردن یکسری ایرادات سالن هزینه کردیم.

وی هم‌چنین پیرامون این پرسش که آیا تغییرات دیگری در فدراسیون تیروکمان تا پایان سال وجود دارد یا خیر؟ اظهار کرد: تغییرات ما منطقی است و افراد برحسب توان و موقعیتی که دارند تلاش می‌کنیم مسوولیت‌های بهتری را به آن‌ها واگذار کنیم. به عنوان مثال رضا کیارستمی را از سمت دبیری فدراسیون کنار گذاشتیم و به خاطر توانمندی بالایی که دارد او را مدیر سایت تیروکمان کردیم. به هر صورت اگر تغییراتی نیز وجود داشته باشد به مرور زمان و با مطالعه و شناخت کافی انجام خواهد شد.

رییس فدراسیون تیروکمان درباره بودجه فدراسیون در پایان گفت: با توجه به این که بودجه امسال فدراسیون ۵ میلیارد و پانصد میلیون تومان بود، امیدوارم این میزان بودجه در سال آینده که سال پرترافیکی از نظر برگزاری مسابقات است، رشد ۲۵ درصدی داشته باشد تا در اجرای برنامه‌های سال آینده با مشکل مواجه نشویم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha