نویسنده متن: سارا سبزی / تدوینگر: امید ابراهیمی / گوینده: حسین هرمزی
«مرگ بر کارگر، درود بر ستمگر!»
ویدئو / چرا اعتراض کارگران به کف خیابان کشیده میشود؟
با گذشت بیش از یک ماه از آغاز اعتراضات کارگران فولاد اهواز، هنوز پاسخ روشنی به مطالبات آنها داده نشدهاست. کارگران فولاد اهواز و بسیاری از کارگران صنایع بزرگ و کوچک در کشور، مدتهاست خواستههای صنفی خود را به صورت صلحآمیز مطرح میکنند. یکی از شعارهایی که در این مدت از سوی آنها سر داده میشود، «مرگ بر کارگر، درود بر ستمگر» است که کنایهای به حمایت نشدن از سوی دولتهاست. حالا پرسش این است که جای قانون در حمایت از کارگر کجاست؟
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
میبینم که به رسالت واقعی خودتون روی آوردید. آفرین خوشم اومد. بهتره با مردمتون باشید
برای اینکه کارخانجات عظیمو دادن به کسایی که هم کارخونه رو و هم حقوق کارگراشو میخوره نمیده.
اقایان همه این بدبختیها ناشی از جمعیت بالا بدون فراهم شدن زیر ساخت است. هیچ وقت بخش خصوصی کارمند و کارگری که دولت استخدام کرده را قبول ندارد بخش خصوصی دنبال بهترین افراد و در تعداد بسیار کم است قبل از خصوصی سازی باید این فکرها می شد.
چه ایرادی داره بیاد کف خیابون . حق اعتراض در قانون اساسی به رسمیت شناخته شده و همینطور داشتن اتحادیههای صنفی
نبود سندیکای کارگری توی این مساله تاثیرگذاره
با سلام تشکر از خبرتون
بدترین حالت اینکه در صنایع مادر و بزرکگ اداره کار اجازه قردادهای کار با زمان معین داده و کلا قردادهای کار دایم از میان رفته؟؟؟؟؟؟؟؟
خوبیش اینه که بجای اینکه بافیلترشکن برویم از سایتهای اون ورآبی ها اخبارکشورمان را بگیرم، از دلسوزان ملت مطلع می شویم. یک سئوال برایم همیشه است این است که آقای آقای شریعتی -درتلویزیون- طوری فاتحانه مصاحبه می کنه که انگاری رفع مشکل شده!وکارگران خوشحال وخندان سرکارهایشان مشغولن! حالا چی شده که یک ماه است که فقط اهواز درگیره وچرا نتوانستن این مشکل را (درغیرازتلویزیون)حل وفصل بکنن!؟
طبق قانون اجرای سیاستهای اصل 44 شش ماه پس از خصوصی سازی شرکتها باید اتحادیه های کارگری یا شوراهای اسلامی کار تشکیل میشد که وزارت کار به این قانون تمکین نکرده و نمیکند و نتیجه اش اسیب های اجتماعی کنونی است که میبینیم در اصل قوه مجریه هیچ تمایلی به اجرای قانون ندارد و مجلس بی توجه و قوه قضاییه هم همینطور
نظرات