به گزارش ایسنا، سرهنگ مجید کریمی در جلسه کمیته کشوری هماهنگی مراکز ماده ۱۶ با اشاره به اینکه اگر بخواهیم معتادان متجاهر را در سطح تهران جمعآوری کنیم و چهره شهر را از آنان پاک کنیم باید ظرفیت مورد نیاز این اقدام نیز فراهم شود، افزود: این در حالیست که روزانه بالغ بر هزاران تماس با نیروی انتظامی برقرار میشود و مردم نسبت به تردد معتادان متجاهر در سطح شهر گلایه دارند.
وی با انتقاد از اینکه بعد از جمعآوری این معتادان آنها ساماندهی نمیشوند و مجددا به سطح شهر بر میگردند اظهار کرد: سازمان بهزیستی و سایر دستگاهها باید تمهیدات لازم برای ساماندهی و نگهداری از این افراد را فراهم کند. تفاهمنامه اخیر با ستاد مبارزه با مواد مخدر نیز برای استفاده از ظرفیت نیروی انتظامی در این مورد بوده است به طوریکه بر اساس این تفاهم نامه حدود ۲۰۰۰ ظرفیت جدید ایجاد شده که باعث میشود در شهر تهران تعداد بیشتری معتاد متجاهر پاکسازی و ساماندهی شود.
وی در پاسخ به این انتقاد مسئولان سازمان بهزیستی در مورد عدم نظارت این سازمان بر فرآیند نگهداری از معتادان در ایجاد این مراکز گفت: تفاهمنامه نیروی انتظامی با ستاد مواد مخدر است و بند ۴ به صراحت میگوید که نیروی انتظامی بعد از هماهنگی با ستاد مبارزه با مواد مخدر نسبت به اخذ مجوز مرکز از مراجع قانونی ذیربط باید آن را راه اندازی کند. راه اندازی این مراکز از سوی بسیج و نیروی انتظامی و ایجاد ظرفیتهای جدید به منزله تغییر روش و مسئولیت سازمان بهزیستی نیست بلکه به دنبال رفع مشکل کمبود ظرفیت مراکز نگهداری از معتادان متجاهر بوده است.
کریمی افزود: همه دستگاهها باید به تدریج به این مراکز نظارت کنند و در متن تفاهمنامه نیز ستاد مبارزه با مواد مخدر به عنوان دستگاه ناظر در حوزه اجرا و عملکرد مالی معرفی شده است.
در ادامه نشست پرویز افشار در پاسخ به این اظهارات معاون اطلاعات مواد مخدر گفت که مسئولیت این نظارت بر عهده سازمان بهزیستی واگذار شده است.
انتهای پیام
نظرات