به گزارش ایسنا، این مطالعه که در مجله "لنست پلنتری هلث" منتشر شده حاکی از آن است که بیش از ۵۱ درصد از افرادی که در اثر آلودگی هوا جان باختهاند کمتر از ۷۰ سال سن داشتهاند.
از مجموع قربانیان آلودگی هوای هند، حدود ۶۷۰ هزار نفر به دلیل آلودگی هوای زیست محیطی و ۴۸۰ هزار نفر به دلیل آلودگی هوای خانگی ناشی از استفاده از سوختهای جامد پختوپز جان باختهاند.
دهلی نو، پایتخت هند بیشترین آلودگی ذرات ریز معلق موسوم به PM2.5 را دارد که میتوانند به عمق ریهها نفوذ کرده و مشکلات عمدهای برای سلامتی به همراه داشته باشند. برخی از ایالت های شمالی نزدیک به دهلی نو نیز وضعیت تقریبا بدی دارند.
این مطالعه بیان داشته در صورتی که کیفیت هوای هند در سطوح سلامت قرار داشت، میانگین امید به زندگی هند در سال ۲۰۱۷ میلادی ۱.۷ سال بیشتر برآورد میشد.
پیشتر نیز گزارشی از دانشگاه شیاگو منتشر شده بود که نشان میداد قرار گرفتن در معرض هوای آلوده هند، امید به زندگی هندیها را بیش از چهار سال کاهش میدهد.
مطالعه جدید نشان میدهد هند سهم بیشتری از مشکلات سلامتی جهانی ناشی از آلودگی هوا دارد، به طوری که در مقایسه با سهم ۱۸.۱ درصدی از جمعیت جهان، ۲۶.۲ درصد از کل مرگ و میرها و معلولیتهای ناشی از آلودگی هوای جهان را به خود اختصاص داده است.
این یافتهها حاکی است که تاثیر آلودگی هوا بر مرگ و میرها و امید به زندگی در هند ممکن است کمتر از آن چه که پیشتر برآورد شده بود، باشد اما هنوز هم این تاثیرات بسیار قابل توجه است.
اوایل سال جاری میلادی (۲۰۱۸)، سازمان جهانی بهداشت (WHO) اعلام کرده بود که ۱۴ شهر اول آلوده جهان در هند واقع شدهاند.
کیفیت هوای دهلی نو، آلودهترین شهر بزرگ جهان در دو ماه اخیر چندین مرتبه از سطح "شدید" به "خطرناک" افزایش داشته است.
روز سه شنبه دادگاه ملی سبز (NGT)، ناظر محیط زیست هند، فرمانداری دهلی نو را ۳.۵ میلیون دلار برای شکست در اجرای قوانین کاهش دود جریمه کرد. این دادگاه پس از آن که مشخص شد برخی صنایع آلاینده هنوز پسماندهای مضر خود را در محیط های آزاد میسوزانند، فرمانداری پایتخت را برای فقدان نظارت در این زمینه جریمه کرد.
هر زمستان دهلی نو در هاله ای از دودی که بیش از ۳۰ برابر سطوح محدودیتهای امن آلایندههای هوا است، فرو میرود.
به گزارش الجزیره، با این حال دهلی که در مقابله با دودهای سمی، نیروگاهها را تعطیل کرده و تردد کامیونهای سنگین را در شهر ممنوع ساخته، ایالات دیگر را نسبت به اجرا نکردن وظایف خود در این زمینه متهم کرده است.پایتخت هند به طور خاص فرمانداری ایالات همسایه خود، "پنجاب" و "هاریانا" را متهم ساخته است که هر ساله با آتش زدن مزارع کشاورزی خود حجم زیادی از دود را روانه مناطق شرقی میکنند.
انتهای پیام
نظرات