• سه‌شنبه / ۱۳ آذر ۱۳۹۷ / ۱۱:۲۳
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 97091306093
  • منبع : معاونت علمی ریاست جمهوری

در دومین جشنواره ملی فناوری‌های آب، خاک و محیط زیست مطرح شد

خلق ثروت آب در گرو بهره‌مندی از استارتاپهاست

خلق ثروت آب در گرو بهره‌مندی از استارتاپهاست

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های آب و خشکسالی معاونت علمی‌وفناوری ریاست‌جمهوری گفت: خلق ثروت در حوزه آب از طریق بهره‌مندی از استارتاپ‌ها فراهم می‌شود.

به گزارش ایسنا، نادرقلی ابراهیمی، دبیر ستاد توسعه فناوری‌های آب، خاک و محیط زیست در دومین جشنواره و نمایشگاه ملی فناوری‌های آب، خاک و محیط زیست معاونت علمی با بیان اینکه بررسی مشکلات شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌ها در دستور کار است، گفت: با استفاده از حضور شرکت‌های دانش‌بنیان و بهره‌مندی از  تکنیک‌های نوپایه در حوزه آب و خشکسالی می‌توانیم به خلق ثروت و رفع مشکلات زیست محیطی در کشور دست یابیم. 

ابراهیمی با اشاره به نقش ایده‌پردازان، استارتاپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان در روند برگزاری این دوره از نمایشگاه، گفت: به طور حتم حضور ایده‌های نوین و نمایش رشد فکری، علمی و فناورانه در حوزه آب و خشکسالی، در روند برگزاری این رویداد تاثیرگذار بوده است. 

وی در ادامه با اشاره به مشکلات و شرایط موجود کشور، بیان کرد: تجربه نشان داده است که شرایط تحریم‌ها همواره نقطه شروع موفقیت می‌تواند باشد، این بار نیز می‌توانیم با بهره‌مندی از ایده‌های نوین، خصوصا شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌ها مشکلات حیاتی و مهم کشور را مرتفع کنیم. 

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های آب و خشکسالی گفت: از زمان شروع برنامه‌ریزی دومین جشنواره و نمایشگاه آب طی سه نوبت تمدید ارائه پیشنهادات فناورانه تعداد ٢٠١ ایده دریافت شد که قابل توجه است و به طور حتم این میزان گستردگی ایده‌های فناورانه نشان از بزرگی و اقتدار کشورمان در حوزهای علمی است. 

وی با اشاره به چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران اظهار کرد: در عرصه تعاملات بین‌المللی با حضور مقتدرانه مدیریت صحیح منابع، هم‌فکری به نتیجه خواهد رسید. 

ابراهیمی گفت: فرصت به وجود آماده منوط به برگزاری جشنواره نخواهد بود و ایده‌پردازان و فعالان مراکز تحقیقاتی می‌توانند ایده‌های خود را در حوزه آب و خشکسالی ارائه دهند. 

فعالیت ١٠٧ شرکت دانش‌بنیان در حوزه آب

وی اعلام کرد: ١٠٧ شرکت دانش‌بنیان در حوزه آب وجود دارند که از این میزان پنجاه شرکت به منظور حضور در جشنواره اعلام آمادگی کردند. 

دبیر ستاد توسعه فناوری آب و خشکسالی معاونت علمی از اختصاص غرفه به شرکت‌های دانش بنیان خبر داد و گفت: در این جشنواره به شرکت‌های دانش‌بنیان به منظور ارائه فناوری‌های خود به بخش علمی و فناورانه، فضایی اختصاص داده شده است. 

ابراهیمی گفت: در ستاد توسعه فناوری آب و خشکسالی معاونت علمی عمده فعالیت‌ها حاکمیتی است تا بتوانیم با حضور دانشگاهیان و شرکت‌های دانش‌بنیان زیر چتر استارتاپ‌ها فعالیت‌های حاکمیتی را گسترش دهیم. 

بر اساس این گزارش، دومین جشنواره و نمایشگاه ملی فناوری‌های آب، خاک و محیط زیست در محل سازمان تحقیقات و آموزش کشاوری از ١٢ آذر ماه آغاز شده و تا تا ١٤ آذرماه برپا خواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha