به گزارش ایسنا، مصطفی قانعی با اشاره به اینکه دیپلماسی اقتصادی نقش برجستهای در توسعه ابعاد اقتصاد زیست فناوری کشور و توسعه بازارهای خارجی آن دارد، اظهار کرد: لازم است برای تدوین برنامههای فروش و بازار ابعاد اقتصاد زیستی در کشور و دنیا رصد و آینده نگاری شود.
وی افزود: باید بتوانیم در حوزه زیست فناوری تا سال ۱۴۰۴، ۳۱ میلیارد دلار تولید و فروش داشته باشیم تا به اهداف نقشه جامع علمی کشور و تحقق ۳ درصد بازار جهانی دست پیدا کنیم.
به گفته قانعی، اگر بخواهیم به این عدد دست بیابیم، باید در یک روند صعودی و منطقی رشد پیدا کنیم؛ زیرا نمیتوانیم جهش یک شبهای داشته باشیم.
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی خاطر نشان کرد: باید در سالهای پیش رو نیز درآمد قابل توجهی از زیست فناوری برای کشور ایجاد شود.
انتهای پیام
ضرورت رصد بازار و ابعاد اقتصاد زیستی در دنیا
دبیر ستاد توسعه زیستفناوری معاونت علمیوفناوری ریاستجمهوری گفت: یکی از ضرورتهای تحقق اقتصاد زیستی در کشور، رصد بازار و ابعاد اقتصاد زیستی در دنیا است.
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات