• جمعه / ۲ آذر ۱۳۹۷ / ۰۹:۴۰
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 97090200357
  • خبرنگار : 71623

/راهکارهای صیانت از کسب‌وکار و تولید داخل/

احتمال کاهش ۲۵ درصدی تولید محصولات آلومینیوم

احتمال کاهش ۲۵ درصدی تولید محصولات آلومینیوم

رئیس سندیکای صنایع آلومینیوم گفت: اگر راه حلی برای مشکل کمبود مواد اولیه صنایع محصولات آلومینیوم در نظر گرفته نشود، احتمال کاهش ۲۵ درصدی تولید در ماه‌های آینده وجود دارد.

هوشنگ گودرزی در گفت‌وگو با ایسنا، شرایطی همچون بالا رفتن قیمت، کاهش تولید و رکود بازار را نشانه وجود رکود تورمی در صنایع محصولات آلومینیوم دانست و اظهار کرد: به علت عدم امکان جابجایی پول در دو ماه اخیر صنایع آلومینیوم در تامین مواد اولیه دچار مشکل شده‌اند.

وی افزود: از طرف دیگر صنایع بالادستی آلومینیوم در تامین ارز مورد نیاز برای خرید مواد اولیه نیز دچار مشکل هستند که این عوامل مجموعا باعث بروز مشکل در این بخش شده است.

گودرزی از تصمیم بانک مرکزی مبنی بر عدم اختصاص ارز نیمایی به واردات مواد اولیه آلومینیوم خبر داد و اظهار کرد: بانک مرکزی اعلام کرده صنایع آلومینیوم باید ارز مورد نیز خود را از محل صادرات سایر فلزات تامین کنند، اما وزارت صنعت، معدن و تجارت هنوز در این باره تصمیمی نگرفته است.

وی با اشاره به افزایش تولید آلومینیوم در مجموع شش ماهه نخست امسال نسبت به سال گذشته، تصریح کرد: کمبود مواد اولیه باعث شده که در دو ماه گذشته شاهد کاهش تولید محصولات آلومینیومی باشیم و پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد اگر راه حلی برای این صنعت در نظر گرفته نشود، احتمال کاهش ۲۵ درصدی تولید در ماه‌های آینده وجود دارد.

رئیس سندیکای صنایع آلومینیوم با بیان توقف صادرات شمش آلومینیوم از دو ماه پیش، اظهار کرد: در ماه‌های گذشته مشکل اصلی حوزه آلومینیوم، صادرات مواد خام بود که نهایتا از دو ماه پیش تصمیم گرفته شد تولیدکنندگان، شمش آلومینیوم را فقط در داخل عرضه کنند.

گودرزی علت توقف صادرات محصولات صنایع پایین دستی آلومینیوم را اجرای پیمان‌سپاری ارزی دانست چرا که این محصولات به کشورهای همسایه مثل عراق، افغانستان و پاکستان فروخته می‌شد که قادر به پرداخت ارز نیستند.

به گفته او در این زمینه بهترین راه‌حل این است که با توجه به مشکلات نقل و انتقالات مالی، در برابر فروش نفت و گاز، مواد اولیه صنایع بالادستی تامین شود و در نتیجه بستر مناسبی برای صادرات محصولات پایین دستی ایجاد شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha