به گزارش ایسنا، دکتر سرهنگی در نشست خبری هفته جهانی کارآفرینی که امروز در وزارت کار برگزار شد، به حمایتهای این وزارتخانه از کارآفرینان و طرحهای نوآورانه اشاره کرد و گفت: کارآفرینی یکی از عوامل و موتور محرکه توسعه اقتصادی در کشور به شمار میرود. یقینا کشورهایی که به توسعه میرسند در دل خود چندین شرکت کارآفرینی دارند که این شرکتها هم تولید ثروت میکنند و هم کارآفرینی شکل میگیرد. بنابراین ارائه سیاستها و برنامههای حمایتی از کارآفرینان باید سرلوحه اقدامات مسئولان قرار بگیرد.
وی در ادامه نگاه به توسعه کارآفرینی باید در کشور یک جریان بلندمدت باشد، گفت: خوشبختانه ما در ترسیم سیاستهای وزارت کار تلاش نمودیم به سمت توسعه کارآفرینی حرکت کنیم و برگزاری هفته جهانی کارآفرینی با کمک دانشگاه تهران بهانهای برای ترویج و توسعه این رویکرد به شمار میروند.
مدیرکل دفتر توسعه کارآفرینی وزارت کار نگاه کارآفرینانه و توسعه این رویکرد را نقطه امیدبخش برای رهایی از تحریمها و فشارهای اقتصادی دانست و گفت: من معتقد هستم شرایط تحریم میتواند زمینهای را فراهم کند تا گفتمان مشترکی بین بازیگران عرصه کارآفرینی و دستگاههای مختلف شکل بگیرد و همچنان که در دوره هشت سال دفاع مقدس توانستیم این بحران جنگ تحمیلی را به فرصت تبدیل نماییم در شرایط فعلی نیز میتوانیم با ایجاد یک روحیه جهادی و نگاه کارآفرینانه بسیاری از مشکلات را حل کنیم.
دکتر سرهنگی با تاکید بر اینکه سیاستهای وزارت کار از سال گذشته بر مبنای شرایط فعلی و تحریمها صورت گرفته است، خاطر نشان کرد: تلاش ما همواره این بوده که سیاستها را به گونهای طراحی کنیم که بتوانیم شرایط سخت امروز را تغییر و به سمت کاهش مشکلات پیش ببریم و این سیاستها با رویکرد کارآفرینانه و خلاقانه امکان پذیر است. به همین دلیل همواره با کارآفرینانه دوستانه جلسات متعددی را برگزار نمودیم تا بتوانیم اتصالی بین کارآفرینان کشور شکل دهیم و یک شبکه ملی کارآفرینی ایجاد شود.
انتهای پیام
نظرات