• شنبه / ۱۲ آبان ۱۳۹۷ / ۱۳:۱۸
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد خبر: 97081205597
  • خبرنگار : 71021

آفرود در «مرنجاب» مشروط شد

آفرود در «مرنجاب» مشروط شد

رییس کلوب سافاری استان‌های جنوب غرب کشور گفت: ورود خودروهای آفرود و سافاری در کویر مرنجاب ممنوع نشده، بلکه در حال سامان‌دهی است.

پاییز سال گذشته دادستان آران و بیدگل حکم «ممنوعیت ورود خودروهای دو دیفرانسیل و موتورهای کراس به مناطق کویری» این شهرستان بویژه مرنجاب را درحالی صادر کرد که به گفته محسن یارمحمدیان - معاون گردشگری استان اصفهان ـ تخریب زیست‌محیطی حاصل از ورود این خودروها تهدیدآمیز و غیرقابل جبران شده بود. به گفته این مقام مسؤول، حکم دادستانی در آبان‌ماه سال ۹۶ پس از ورود همزمان ۷۵۰ دستگاه خودروی دو دیفرانسیل در یک روز به کویر مرنجاب، صادر شد. اینک پس از گذشت یک سال از اجرای آن حکم، حسین انصاری‌فرد ـ رییس کلوب سافاری استان‌های جنوب غرب کشور و اصفهان ـ از اجرای طرح سامان‌دهی ورود خودروهای دو دیفرانسیل در کویر مرنجاب و برداشته شدن آن ممنوعیت به ایسنا خبر داد.

او با بیان این‌که طرح سامان‌دهی ورود خودروهای دو دیفرانسیل با هماهنگی شواری تامین استان و مجموعه‌های مرتبط در استان اصفهان و با همراهی نیروی انتظامی در حال اجرا است، گفت: این طرح در مرحله نخست در مسیر قبلی مرنجاب و برای خودروهای دو دیفرانسیل اجرا می‌شود و در ادامه به خودروهای سواری تسری پیدا خواهد کرد.

وی درباره شرایط ورود این خودروها به ایسنا توضیح داد:‌ خودروهای دو دیفرانسیل برای ورود به کویر مرنجاب باید از کلوب سافاری که در شهرستان آران و بیدگل و در محدوده کویر مرنجاب مستقر شده است مجوز ورود دریافت کنند. این مجوز رایگان و در عرض سه تا چهار دقیقه صادر می‌شود. شرایط دریافت آن نیز ثبت مشخصات، تایید ایمنی و ارائه مدارک خودرو و راننده و همچنین ارائه بیمه تمام سرنشینان است.

او با بیان این‌که اجرای طرح سامان‌دهی آفرود و سافاری در مناطق کویری برای پیشگیری از اعمال ممنوعیت‌هایی مشابه آنچه در سال گذشته اتفاق افتاد، است، گفت: ورود بی‌قاعده این خودروها تخریب‌های جدی زیست محیطی و صدمات جانی بر اثر واژگونی خودروها و گم شدن در دریاچه نمک و رمل‌ها را به دنبال داشته که برای ضابطه‌مند کردن ورود این خودروها، در جریان تکمیل این طرح قرار است مسیرهایی مشخص شده و راهنماهای محلی با خودروها همراه شوند. از هفته‌های آینده نیز امداد سافاری در جاده‌ها و دریاچه نمک مرنجاب مستقر و سرعت خودروها کنترل خواهد شود. تکنیک‌های سافاری و آفرودسواری در این مناطق نیز آموزش داده می‌شود تا از آسیب‌ها کاسته شود.

انصاری‌فرد از استقبال آفرودسوارها از این طرح خبر داد و افزود: تنها در روز پنجشنبه ۴۰۰ خودرو ثبت اطلاعات شدند و مجوز ورود به مرنجاب برای آن‌ها صادر شد. صدور این مجوزها از هفته آینده سیستمی خواهد شد تا سرعت بیشتر شود. اعضای کلوب سافاری نیز در منطقه حضور دارند تا کنترل میدانی انجام شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۷-۰۸-۱۲ ۱۴:۱۰

ما خانه به دوشان غم سیلاب نداریم😃 از این ماشینا نداریم که گذرمون بخوره اونورا

avatar
۱۳۹۷-۰۸-۱۲ ۱۵:۵۴

شبیه ایست بازرسی است، مجوز چند دقیقه‌ای داده میشه و امن و امان میشه کویر، کلا طرح‌های خوبی همیشه اجرا می‌کنیم ما